RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Скоро починається рік Дракона: що обіцяють зірки в лютому кожному знаку Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на лютий для представників усіх зодіакальних знаків. 10 лютого настане новий рік за китайським календарем під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона, який принесе яскраві та незабутні події.

Про це розповіла астропсихологиня Валентина Віттрок.

Читайте також: Люблять стабільність і бояться змін: чотири "постійні" знаки Зодіаку

Овен

Цей знак чекає багато приємних подій у всіх життєвих сферах, проте слід звернути увагу на спілкування. Так, зустрічі зі старими друзями та знайомства з новими можуть стати джерелом як приємних емоцій, так і чималої допомоги. Успіх можуть принести нові проєкти, хоча, на перший погляд, будуть здаватися нереальними.

Телець

У першій половині місяця виникне бажання та можливість подорожувати. Йтиметься не тільки про європейські, а й про екзотичні напрямки для мандрівки. Не упускайте таку можливість, адже наприкінці зими потрібно відновити сили. Після подорожі чекає багато нудної та копіткої роботи.

Близнюки

Близнюки мають діяти активно, інакше не встигнуть зробити і половини того, що заплановано. Попри амурні справи, які можуть забрати багато часу і сил, пам'ятайте про професійну діяльність. Авторитет вимагає постійного підтвердження.

Рак

Ракам вдасться завести корисні зв'язки, що посприяють у просуванні кар'єрними сходами. Ризикові справи у будь-якій сфері життя краще розпочати у першій половині місяця, у другій - результати можуть виявитися не такими, на які розраховують представники знаку.

Лев

Успіх принесуть публічні виступи, тому не варто нехтувати можливістю озвучити власні ідеї начальству та колегам. Завали на роботі змінюватимуться періодами монотонної та неквапливої роботи. До будь-якої роботи потрібно ставитися з терпінням і розумінням.

Діва

Романтичні почуття захоплять цей знак у першій половині місяця, що забезпечить відчуття повноти життя та спонукають займатися творчістю. Не упускайте можливість створити справжній шедевр. На роботі очікуються приємні сюрпризи - пропозиції нової посади чи підвищення зарплати.

Терези

На першому плані будуть справи сім'ї. Самотніх представників знаку чекає несподіваний роман. Він буде наскільки бурхливий та перспективний, що може завершитися офіційним оформленням відносин. Тим, хто давно перебуває у стосунках, загрожує серйозний конфлікт.

Скорпіон

Цей знак займатиметься облаштуванням власного дому – ремонтами чи переїздом на нове місце проживання. У будь-якому разі життя має значно покращитися. У 20-х числах активізується у гороскопі тема кохання. Комусь пощастить зустріти свою долю, а комусь – повторно закохатися у свого чоловіка.

Стрілець

Всі питання Стрілець вирішуватиме за допомогою спілкування. Доведеться шукати підхід до людини, від якої залежить кінцевий результат. Перша половина місяця принесе подарунки та грошові надходження. Останніми треба розпоряджатися грамотно, інвестувавши у проєкт, який може принести прибуток.

Козоріг

Постарайтеся стримувати темперамент, що може призвести до сварок, які можуть мати серйозні наслідки. Також є ризики у фінансових питаннях. Не вкладайте гроші у сумнівні справи, не купуйте і не продавайте нерухомість.

Водолій

Адреналін, що вкинуть у кров Венера, Марс та Плутон, спонукає робити необачні кроки, про які згодом доведеться пошкодувати. Жару піддасть і несподіване кохання. У цей час закладеться доленосна програма на багато років вперед.

Риби

Прояви уваги з боку шанувальників принесе цьому знаку відчуття повноти життя та задоволення усім. Перша половина місяця підійде для спокійного, розміреного життя та аналізу колишніх подій, а друга – для активної діяльності. Після 23 лютого є велика ймовірність отримати "щасливий білет".

Раніше ми повідомляли, що трьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить на початку лютого.

  • Вас також може зацікавити:

Настає час важливих глобальних змін: прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Кардинально змінять усе: хто за Гороскопом почне здоровий спосіб життя у 2024 році

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі