RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Амур вже готує стріли: хто зі знаків Зодіаку зустріне у лютому кохання

Лютий 2024 року стане місяцем, сповненим романтичних можливостей і несподіваних зустрічей для трьох знаків Зодіаку. Цей місяць може збільшити їхні шанси зустріти особливу людину.

Про це пише ресурс spiritualify.org.

Читати також: Скоро починається рік Дракона: що обіцяють зірки в лютому кожному знаку Зодіаку

"Астрологічні дані показують, що зірки сприятливо розташовані для певних знаків Зодіаку, вказуючи на те, що наступні кілька тижнів можуть бути наповнені любов’ю та глибокими зв’язками. Якщо ви належите до одного з цих щасливих знаків, настав час прийняти потенційні зміни з обіймами та відкритим серцем", - стверджують астрологи.

Як пише видання, цей період можна вважати унікальною можливістю зробити сміливі кроки та досліджувати нові горизонти в любовному житті.

Телець

Для Тельців лютий стане чудовим періодом, сповненим величезної радості та почуттям, яке буде помітно всім навколо.

"Етап вашого життя, коли кохання здавалося невпинною боротьбою, завжди здавалося недосяжним, наближається до кінця", - йдеться в матеріалі.

Наступні дні для Тельців стануть насиченими. Цей знак помітить почуття легкості в поєднанні з переконанням, що кохання - це не далека мрія, а реальність. Шанс зустріти споріднену душу дуже великий.

Водночас ті, у кого вже є партнер, можуть очікувати полегшення та зміни в стосунках цього місяця.

Водолій

Цей місяць віщує для Володіїв відкриття нових перспектив у романтичних можливостях, які раніше могли здаватися недосяжними.

"Хтось у вашому житті, кого ви ніколи не сприймали через романтичну призму, виділяється своєю вірністю, теплом і добротою. Ця людина не буде агресивно шукати центр уваги, пропонуючи вам відчуття комфорту та автентичності", - пише видання.

Ця людина може бути ключем до тривалого щастя в коханні Водоліїв.

Скорпіон

Хтось з оточення Скорпіона відчуває до нього глибоку прихильність. Ця людина готова запропонувати кохання та насолоду від цього почуття.

"Однак це не просто випадковість, яка працює на вашу користь. Це кульмінація вашого духовного та особистісного зростання, ваша праця зараз приносить плоди. Ви пройшли значну відстань від людини, якою колись були. І зараз настав сприятливий момент, щоб продемонструвати свою еволюцію та отримати нагороди, на які ви по праву заслуговуєте", - сказано в матеріалі.

Лютий спонукає Скорпіонів вийти із зони комфорту. Експерти радять відкривати нові горизонти: заняття йогою, відвідування концерту або перегляд театральної вистави.

Раніше "Апостроф" писав про чотири знаки Зодіаку, для яких не важливі "кубики" на животі.

  • Вас також може зацікавити:

Попереду багато випробувань: у п'яти знаків Зодіаку у лютому розпочнеться "чорна смуга"

Любовний гороскоп на лютий: які знаки Зодіаку наприкінці зими зустрінуть особливу людину

Їм не подобаються Попелюшки: астрологи назвали знаки Зодіаку, які шукають собі багатих дружин