RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Любовний сюрприз: три знаки Зодіаку у лютому чекає зустріч з особливою людиною

У цьогорічному лютому три знаки Зодіаку відчайдушно шукатимуть порятунку від самотності. Пошуки половинки можуть не дати миттєвого успіху. Однак ці три символи мають високі шанси на зустріч з особливою людиною.

"Апостроф розповідає", хто цього місяця може розраховувати на доленосну зустріч.

Читає також: У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Козеріг

У Козерогів думка про самотність викликає глибоке почуття смутку, оскільки ваше серце відкрите для щирого кохання. У поточному місяці у вас є шанс вийти на новий рівень спілкування та знайти партнера, про якого ви мріяли. Однак ваша звичка віддавати у стосунках більше, ніж ви отримуєте, може призвести до розчарування. Деякі люди можуть безсоромно скористатися цим. Тому будьте дуже обережними, намагаючись зблизитися з людиною. Не поспішайте і не прагнете нічого. Підходящий момент для кохання настане, коли настане його час.

Овен

Овнов відрізняє здатність швидко занурюватися у відносини, проте ви так само швидко позбавляєтеся їх, якщо зв'язок вас не влаштовує. Через ваш перфекціонізм ви ризикуєте надовго залишитися на самоті. При цьому, завдяки своїй винятковій харизмі, ви залучаєте нових партнерів, які прагнуть зблизитися з вами.

Самотність – не для вас. Ви створені для того, щоб приваблювати, чарувати та дозволяти себе любити. Однак цього місяця у вас є шанс зустріти особливу людину, яка буде вам не менш цікавою, ніж ви їй. Це може перерости у велике та сильне почуття.

Риби

Риби відчайдушно шукаю спілкування та близькості. Однак навіть найменший прояв негативу з боку партнера може відвернути вас від нього. Вам потрібно бути поблажливішими до людей. Не варто ставити всім свої високі стандарти. Адже в такому разі ви ризикуєте залишитися на самоті. Цього місяця ви особливо гостро відчуватимете брак тієї єдиної людини, яка потрібна вам. У вас може навіть виникнути заздрість до друзів, які здобули щастя у стосунках.

Деяким представникам вашого знака Зодіаку все ж таки вдасться в лютому зустріти свою людину. Іншим астрологи радять використовувати цей період самотності як можливість для духовного зростання. Ваша доленосна зустріч ще попереду.

Раніше ми розповідали, яких чоловіків можна вважати найчеснішими за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

У них сильні інстинкти та інтуїція: знаки Зодіаку, довіра яких нелегко заслужити

Народжені під щасливою зіркою: три знаки Зодіаку, що живуть під захистом небес

Дуже не люблять працювати: три найлінивіші знаки за китайським гороскопом