RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"У нього все гниє всередині": українська відьма напророкувала Путіну смерть

Російському диктатору Володимиру Путіну, який веде кровопролитну війну за українські землі, пророкують серйозні проблеми зі здоров'ям. Вони у підсумку зведуть його в могилу.

Про це повідомила українська відьма Марія Тиха.

Читайте також: У київському тролейбусі помітили "двійника Путіна": відео

За її словами, карти Таро змалювали невтішну картину щодо самопочуття глави Кремля.

"Карта Мага одразу випадає. Лікарі, діагнози тощо. Путін, я так розумію, що він із лікарень не вилазить, мабуть. У нього, напевно, лікарі чергують біля його ліжка. Далі карти: "п'ятірка мечів", "повішений" та "закохані". Тобто, знову якісь проблеми. Карта закоханих – вона означає гормони, гормональна система. Карта повішений означає проблеми. П'ятірка мечів – це взагалі карта поразки, повна руйнація організму", - розповіла вона.

Також, згідно з картами Таро, у президента РФ неправильно функціонують гормони. Окрім того, у нього серйозна проблема із кістками.

"Кісткова система вся у нього там гниє, схоже. Там конкретно людина гниє. В крові у нього щось. Може бути онкологія. У когось за родом було у нього схоже зі здоров'ям. Чітко показує родова проблема, яка передалася йому від когось. Я не знаю, як він живе досі", - сказала вона.

Віщунка вважає, що все це може призвести до того, що Путін помре від хвороб, оскільки карти показали символи "землі" та "небіжчика".

Також ми писали про те, що, за словами тарологів, війна між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

"Це факт": в ГУР назвали кількість двійників Путіна

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни