RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

"Це факт": в ГУР назвали кількість двійників Путіна

Диктатор Володимир Путін має щонайменше трьох двійників, оскільки Російська Федерація насправді є картковим будинком, який тримається лише на образі очільника Кремля.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Юсов зазначив, що існування двійників Путіна не є ймовірністю, це – факт, оскільки така технологія використовується у Кремлі. Водночас він розповів, що остання інформація з телеграм-каналів стосовно "смерті Путіна" остаточно не підтвердилася.

Читайте: В Росії знову повідомили про смерть Путіна: що відомо

Представник ГУР запевнив, що про трьох "Путіних" українська розвідка може стверджувати. За словами Юсова, зазначена "технологія" свідчить, що таким чином російський режим насправді дуже нестійкий.

"Це означає для режиму в цілому не лише для України, а для сприйняття у світі, що цей режим не стійкий. Що йдеться не про якогось сильного, впливового, впевненого у собі політика, а власне, про технологію - такий собі образ "великого брата", який дивиться на тебе", - розповів представник розвідки.

Також він запевнив, що існуючий режим у РФ нагадує "картковий будинок", який тримається на образі Путіна як диктатора. І у Кремлі дуже бояться, аби ця "конструкція" не завалилася.

Нагадаємо, що українці відреагували на чергову "смерть Путіна" свіжою порцією фотожаб та мемів.

  • Вас може зацікавити:

Їх навіть не два: психолог розповів про двійників Путіна

Синяк, Удмурт та Говорун: що відомо про двійників Путіна

"Цар" уже не той: психолог порівняв кадри із двійниками Путіна