RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Їм можна сміливо довіритися: ці знаки Зодіаку стануть ангелами-охоронцями для близьких та друзів

Деякі представники знаків Зодіаку є досить підступними, у той час, як інші можуть стати справжніми янголами-охоронцями для своїх близьких - це стосується Раків, Левів, Тельців та Козерогів.

Про це повідомляє "Апостроф".

Рак

Наявність представників цього знаку Зодіаку у вашому житті означає, що ви маєте надійного союзника, адже цим людям можна довіряти. Їх часто порівнюють з ангелами у людському тілі через їхню щедрість, турботу та підтримку в усіх аспектах життя. У разі потреби Раки готові вислухати, розрадити та дати мудру пораду.

Лев

Цьогоріч сильний та владний Лев демонструватиме майже ангельську здатність втішати оточуючих. У важкі часи, коли ви собі місця не знаходитиме, саме представник цього знаку Зодіаку стане променем надії для вас. Леви вміють змусити сміятися та зняти напругу під час неприємної ситуації. А також – вони майстри зі створення затишної та гостинної обстановки.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Телець

Тельці мають унікальну здатність до співчуття, яку вони виражають мовою тіла, а також своїми діями. Представники цього знаку Зодіаку вміють слухати та мають здатність до емпатії. Саме у Тельцях багато людей знаходять розраду та почуваються поруч з ними комфортно. Цьогоріч позитивні риси Тельців лише посиляться і вони стануть ангелами-охоронцями у людській подобі для своїх близьких.

Козоріг

Попри те, що представники цього знаку Зодіаку вважаються беземоційними та холодними, вони вміють випромінювати позитив. Вони прагнуть зробити світ кращим, а тому часто займаються волонтерством або планують заходи, щоб зібрати гроші на добрі справи. У 2024 році Козероги будуть винятково щедрими. А близькі поважатимуть їх за безкорисливість та співчутливість.

Раніше ми писали, які пари по знаку Зодіаку будуть найщасливішими у 2024 році.

  • Вас може зацікавити:

Юпітер буде щедрим: кому за гороскопом пощастить в кар’єрі у 2024 році

Відомі хаотичним настроєм: знаки Зодіаку, в яких бувають "емоційні гойдалки"

Запишіть собі: які дні в лютому будуть найщасливішими для знаків Зодіаку