RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Кохання стане ще міцнішим: ці три пари Зодіаку в 2024 році пройдуть всі випробування

Астрологи раніше розповіли про знаки Зодіаку, які в 2024 році може чекати зрада коханих, зараз назвали три найміцніші зодіакальні пари цього року.

Про це повідомляє Collective.world.

Читайте також: Розбагатіють і отримають все, про що мріяли: рік Дракона принесе процвітання чотирьом знакам

Овен та Водолій

За словами астрологів, 2024 рік стане періодом захопливих змін і пригод для обох знаків. І Овен, і Водолій є пристрасними коханцями, і Водолій роздмухає вогонь Овна до божевілля. Ви шукатимете щось нове та захоплююче цього року, і знайдете це один в одному. Енергія знаків доповнить одна одну, а ваша однакова жага до пригод означає, що ніколи не зможете набриднути.

Однак, як і будь-які стосунки, цю пару чекають певні випробування. Зірки попереджають, що ви обидва дуже інтенсивні. Це може призвести до гарячої фази медового місяця, але потрібно пам’ятати про те, щоб треба рости у відносинах. Було б нерозумно проводити кожну хвилину кожного дня один з одним. Ваше полум’я палає, але воно може спалити вас обох, якщо ви не дасте йому місця для дихання.

Рак та Риби

Ці два милих і дбайливих водяних знаки цього року шукатимуть одне й те саме: миру та стабільності. І Рак, і Риби постійно знаходяться в одному просторі, а це означає, що ваше спілкування відбуватиметься природно та легко. Ви станете безпечним місцем один для одного. Ці два знаки цінують сентиментальну сторону кохання, і в цьому році будуть дбати один про одного.

Комфорт Рака полягатиме у здатності Риб поважати його кордони. Риби креативні і комунікабельні коханці, тоді як Раки більш сором’язливі та комфортні у своїй рутині. Рибам важливо не переступати його межі - Рак відкриється сам у свій час. Деякий час у спальні може панувати тиша, але поки ви двоє поважаєте один одного й шанобливо спілкуєтесь, ваше кохання розквітне м’яко й солодко, як любовний роман, що повільно горить.

Діва та Козоріг

Цими знаками у 2024 році керуватиме логіка та стабільність. Ви обоє закінчили грати в ігри – ви хочете чогось дорослого та вічного. На щастя, цього року ви знайдете це один в одному. Ви обидва хочете стабільності, здоров’я та відповідальності. Зараз час почати плекати це разом.

Ваше кохання буде розумним партнерством один з одним. Це може здатися "нудним" перед божевільним світом побачень, але це те, що працює для вас двох. Ви можете не їздити на модні подорожі та миттєві побачення, але це нормально. Кожна пара, яка прожила в шлюбі понад 60 років, робила це без підтвердження в соціальних мережах. Поки інші пари рекламують світові своє "дивовижне" життя, ви побудуєте міцні та надійні стосунки, які закінчаться казкою.

Раніше ми писали, що готує карма на 2024 рік кожному знаку Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Це ваша найкраща споріднена душа у 2024 році: гороскоп партнерства для кожного зі знаків Зодіаку

В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року