RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

26 червня

Всі новини

Доля наділила магічним даром: ці два знаки Зодіаку - справжні магніти для багатства

Два знаки Зодіаку перетворюють перешкоди на можливості та неідеальні обставини на золото, діючи, як магніти для багатства та достатку.

Хто ці два магічні знаки Зодіаку, розповіли астрологи.

Читайте також: Гроші поллються рікою: ці чотири знаки Зодіаку розбагатіють в кінці лютого

Скорпіон

Скорпіон перетворює будь-які життєві обставини на золото. Саме він володіє магічною здатністю притягувати успіх та багатство у своє життя. Скорпіон знає, як контролювати свої емоції та використовувати їх, щоб реалізувати свої бажання в конструктивний спосіб. Ви магнетичні у своїй сексуальності та маєте відчуття королівської влади, що оточує вашу ауру. Ви глибоко торкаєтеся циклів переродження та трансформації. Ви перейшли на темний бік і вийшли з підземного світу оновленим, щоб створити для себе рай на землі.

Стрілець

Здатність Стрільця робити золото навіть із попелу вражає і навіть трохи жахає. Все, на що він спрямовуєте свою енергію, миттєво змінюється – на добре, чи погане. У Стрільця є здатність знищити все, що його стримує, відроджуючи себе. Він може з легкістю перетворювати перешкоди та нещастя на можливості та зцілювати людей лише своїми словами. Керований Юпітером, Стрілець є одним із найщасливіших знаків Зодіаку і точно знає, як з легкістю перетворити негаразди на можливості. У той же час він цілком згоден бути лиходієм і стати кармою для того, хто справді цього заслуговує.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року