RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Будуть на сьомому небі від щастя: кому зі знаків Зодіаку у березні пощастить в коханні

На деяких знаків Зодіаку у березні чекають щасливі зміни у той час, як інші мають реальні шанси зустріти кохання свого життя у цьому місяці.

Про це повідомляє "OBOZ.ua".

Овен

У березні самотні представники цього знаку Зодіаку отримають можливість знайти свою половинку та побудувати стосунки. Проводячи час разом з близькими, ви відчуватимете себе захищеними. Проте варто уникати залежності від цих емоцій. Щодо тих, хто вже знаходиться у стосунках, настав час не боятися змін та з впевненістю розвивати ці стосунки.

Близнюки

У березні Близнюки можуть знайти свою другу половинку. Не бійтеся брати ситуацію у свої руки, приймати швидкі рішення та виступати ініціатором. Стосунки Близнюків, які вже утворили пару, стабільно покращуються. Ви взаємно проявляєте повагу та любов один до одного.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Козоріг

У березні Козероги стають об'єктом бажання та привертають увагу потенційних партнерів, що збільшує їх шанси знайти кохання. У сформованих парах можуть виникати суперечки між партнерами, через що у стосунки може втрутитися третій – цього варто уникати.

Риби

У березні самотні Риби можуть знайти свою другу половинку, проте їхня сором'язливість та тривожність може стати цьому на заваді. Тим Рибам, які вже в парі, важливо зберігати спокій в любовних справах та не поспішати.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважаються злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року