RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Повня в Діві: що чекати в цей час і кого зі знаків Зодіаку торкнеться найбільше

Вже 24 лютого о 14:30 за київським часом відбудеться повня у Діві. Вона буде останньою у поточному астрологічному циклі. Повня у Діві пріоритетом визначає доцільність та ефективність будь-яких процесів. Напередодні повні стає явним те, що раніше було приховано, надходить інформація з питань, які раніше через її нестачу, вирішити не виходило.

Повня в знаку Зодіаку Діва впливає на різні аспекти життя представників цього зодіакального знаку, приносячи особливу увагу до деталей,

Тому далі "Апостроф", посилаючись на матеріал ТСН, розгляне, що можна очікувати в цей період та як це вплине на різні знаки Зодіаку.

Читайте також: Як залучити в дім добробут і достаток: відомий мольфар назвав два способи

Символічне значення повні у Діві

Керуватиме повнею у Діві Меркурій. Це планета інтелекту, комунікації та пізнання. На тлі напруженого аспекту Венери з Юпітером ця повня сприятиме багатій творчій уяві та досягненню хороших результатів, якщо вдало спрямувати енергію дня.

Знак Діви належить до стихії Землі. Він серйозний, конкретний та практичний. 24 лютого Місяць у Діві протистоїть Сонцю в Рибах – виражена вісь фізичного та духовного служіння. Також таке становище світил означає протистояння порядку та хаосу, логіки та інтуїції, реальності та вигадкам.

Сила повні схожа з енергією планети Марс, тому в цей день (та певний час після повні) побутуватиме войовничість. Підвищена емоційність та прагнення конкуренції можуть давати зіткнення між людьми з будь-якого приводу, призводити до необдуманих вчинків, загострення конфліктних ситуацій.

Ця повня також дозволяє легше досягти успіху у професійній сфері, але надмірна критика колег та їхніх дій може негативно відбиватися на психологічній атмосфері в робочому середовищі.

Два тижні після повні варто присвятити завершенню старих справ, прибиранню вдома та в своєму інфопросторі. Повня у Діві вимагає розкласти по полицях все і скрізь, незважаючи на сферу діяльності.

У період повні в Діві не варто забувати і про духовну складову. Бажано налаштуватися на зв'язок зі своєю підсвідомістю, відчути свою енергію, дослухатися до підказок власної інтуїції. Енергія Діви в повні може допомогти зрозуміти свою цінність.

Вплив повні на кожен зодіакальний знак

Повня у Діві принесе важливі події в життя знаків зі стихією землі (Телець, Діва, Козеріг) та води (Рак, Скорпіон, Риби).

Земля впливає на практичність, розважливість та стійкість, уміння бачити суть та підтримувати лад речей. Вода наділяє нас емоційністю та чутливістю, емпатією та гнучкістю.

Діви запам'ятають повню 24 лютого як життєрадісний та продуктивний період. Скористайтеся її позитивним потенціалом, знову повірте в себе та робіть сміливі кроки у напрямку досягнення своїх цілей. Ви зможете подолати перешкоди, якщо зосередитеся на собі, а на недоліках.

Риби є протилежним до Дів знаком, проте також відчують сильний вплив цієї повні. Рибам варто звернути увагу на баланс між роботою та особистим життям, знайти гармонію між служінням собі та іншим.

Тельці та Козероги отримають чудові можливості для розвитку кар'єри та бізнесу. Приплив життєвих сил і енергії дозволяє бути помітними у суспільстві та оминати конкурентів. Як інші земні знаки, Телець і Козеріг відчують повню в Діві як підтримку своїх прагнень до стабільності та продуктивності. Це чудовий час для реалізації професійних планів та завдань.

Раки та Скорпіони можуть зустріти неочікувані зміни в житті. Повня 24 лютого дозволяє набути психологічного комфорту, а цілі та потреби сплітаються в єдине ціле. Спробуйте відсторонено поглянути на те, що відбувається, і побачити себе збоку — це допоможе швидше досягти високих результатів.

Представники інших знаків також можуть відчути вплив повні. Проте найсильніше він буде помітним для знаків стихії води та землі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Живуть минулим: які знаки Зодіаку тримаються за спогади і не можуть рухатися вперед

Любовний гороскоп на березень 2024: кому пощастить і кого чекає "чорна смуга"

"Магічна" дата 24.02.2024: що варто зробити і як залучити удачу