RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Перестаєте боротися – ви в полоні біди": поради карпатського мольфара Нечая

Карпатський мольфар Нечай, який пішов з життя у липні 2011 року, залишив для українців настанови.

Про це повідомляє Firtka.if.ua.

Читайте також: Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Він зазначав, що мольфарство є важким хрестом, самою долею, яку людина мусить нести до самої смерті. Це життя для інших, відповідальність за кожен день свого життя, кожен вчинок, вимовлене слово та кожну думку.

"Куля може пролетіти мимо цілі. Слово ж - ніколи, бо слово є найбільша сила у Всесвіті... Тільки-но перестаєте боротися - ви в полоні біди", - наголошував він.

Також стверджував, що "природа - це ми, а ми - це природа". Хто відривається від матері-природи, того вона карає. Вона чемна, як рідна матір, та водночас сувора, як прокурор, коли людина порушує її закони.

"А мої духовні та фізичні можливості - лише атрибути особистості, і велика відповідальність перед Богом за цей дар", - зауважував провидець.

Також стверджував, що в кожного є дар від Бога, однак не кожен може його розпізнати в собі. Важливо бути чистосердечними, сердобольними, тримати закони Божі та не бути самолюбами. Також був переконаний у тому, що чим більше людина може дати, тим більше отримає.

"Є такий вислів: "Хто іншим дає, той собі дає". Людина, насамперед, повинна любити все довкілля, всіх живих істот, Землю, бажати добра всьому живому та неживому, вона повинна щохвилини дбати про добро та плекати його повсюдно. Тоді ця енергія любові віддасться сторицею і породить силу. А найважливіше те, що мольфар повинен служити Богу і людям без якоїсь матеріальної вигоди для себе. Ця особа повинна неустанно дбати за свій внутрішній світ. Лише дух вічний", - стверджував свого часу мольфар.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Влад Росс вважає, що Росія може піти війною на країни Балтії. Це може статися у найближчі роки.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Росія і Україна сядуть за стіл перемовин: астролог озвучив прогноз щодо війни

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні