RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Чорний лебідь Путіна вже вилетів": астролог спрогнозував кардинальні зміни для Росії

Навесні на Росію можуть очікувати цікаві події, зокрема перестановка у війську та на політичному рівні.

Про це у відео розповів астролог Влад Росс.

Читайте також: Коли може закінчитись війна в Україні: чорний маг назвав рік

Він розказував про те, який вплив для України матиме Мюнхенська конференція:

"Мюнхенська конференція стане для України тією поворотною точкою, бо Зеленський і Шольц домовляться про безпрецедентну допомогу. Це як у 1945 році була зустріч на Ельбі, де зустрілися військові армій-союзниць".

Астролог додає, що навесні на Росію можуть очікувати цікаві події, коментуючи це наступним чином:

"В Росії вже навесні відбудуться ключові події – сходження на владний Олімп почне Сергій Корольов, він стане керівником ФСБ, а потім замахнеться і на найвищу посаду в Росії".

Влад Росс також зауважує, що Микола Патрушев (секретар ради безпеки РФ) влітку відправиться на пенсію:

"... влітку Микола Патрушев взагалі піде на пенсію, а всі розмови про його сина Дмитра і його політичне майбутнє - це така ІПСО, щоб не пропустити його до найвищих посад. Замість Патрушева буде призначено Рашида Нургалієва".

За його словами, навесні – влітку 2024 Шойгу і Герасимов також підуть у відставку, а в російській армії відбудуться чисельні зміни:

"Шойгу і Герасимов не будуть керувати армією вже у найближчі 2-3 місяці. Я не знаю, чи це плюс чи мінус для ЗСУ, але Шойгу буде понижений до керівника Росгвардії. Також в армії РФ буде багато перестановок".

Проте окрему увагу астролог звертає на прессекретаря Путіна. "...але найголовніше - Пєсков, прессекретар Путіна також буде звільнений", – прогнозує він.

Як стверджує Росс, Сергій Корольов, який очолить ФСБ, буде розширювати свою владу і прибирати всіх на своєму шляху. Він припускає, що Корольов буде боротися за президентський пост в Росії з мером Москви Собяніним.

Також астролог згадує про вибори президента США, зауважуючи, що може з’явитися ще один кандидат, яким демократи влітку можуть замінити Джо Байдена.

"Гевін Ньюсом - це губернатор Каліфорнії, і у вирішальний момент демократи можуть обрати його кандидатом від партії на вибори президента. А дідусь Байден скаже: я втомився, я йду. І він має всі шанси стати наступним президентом США".

Астролог прогнозує, що для України найбільша загроза - це Дональд Трамп: "... це найгірше, що може статися. Хоча Україна не залишиться без допомоги, бо нам допоможе Європа".

Він також вважає, що зараз немає таких потужних лідерів, як, наприклад, Рональд Рейган і Маргарет Тетчер. Росс коментує це наступним чином:

"...якби зараз вони були, ми б вже давно перемогли і звільнили все цього літа. Але ситуація така, що зараз в оточенні Джо Байдена є агенти РФ – радник з нацбезпеки Джейк Саліван, на жаль".

Раніше ми також розказували про прогноз старця з гори Афон стосовно того, коли настане мир в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео

Зраджений ворог тікатиме, Росію чекає розкол: знайдено 100-річне пророцтво старця Ігнатія про перемогу України

Україна матиме коридор можливостей: астролог назвав терміни можливого перемир'я та закінчення війни