RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Зраджений ворог тікатиме, Росію чекає розкол: знайдено 100-річне пророцтво старця Ігнатія про перемогу України

У мережі опублікували пророцтво відомого віщуна Ігнатія, зроблене сто років тому, щодо перебігу війни в Україні.

Про це йдеться у відео на Youtube.

Читайте також: "Перестаєте боротися – ви в полоні біди": поради карпатського мольфара Нечая

Слова старця Ігнатія про майбутнє України стали пророчі. Він тоді попереджав про важкі часи і війну, а також бачив, як український народ буде виборювати свою перемогу. Віщун стверджував, що у 2024 році Україна важкими зусиллями отримає свою перемогу і на цих землях настане мир.

"У цьому році під знаком весняного сонця, коли небеса відкривають свої обійми, настане час великих змін. Я бачу, як небесна благодать зійде на воїнів, які стоять на сторожі своєї землі, і наділить їх мужністю і мудрістю. Таємниця перемоги полягає у згуртованості і вірі - вороги, які прийшли з мечем, побачать, що їхні плани руйнуються один за одним, а їхня агресія повернеться проти них самих. Агресори самі побачать, що їх зрадили, і стануть жертвами своєї агресії. За словами пророка, ті зусилля та жертви, які принесене народ України, об'єднають світову спільноту, всі міжнародні альянси та партнерства зміцняться і будуть прийняті рішення на користь миру та стабільності в Україні і Європі", - наголошував він.

Старець говорив, що слова та вчинки лідерів з різних країн впливатимуть на хід подій, неочікувані союзи та дипломатичні прориви додадуть нових глав до історії, показуючи, що справжня сила полягає в єдності та діалозі.

Загалом через такі події Україна стане прикладом того, як народ, зібраний разом в боротьбі за свої права, може змінювати хід історії та творити нове майбутнє.

Згідно з пророцтвом, у 2024 році на фронті відбудуться битви, які дадуть Україні шанс на перемогу. Відбудуться ключові військові події, які змінять баланс сил на користь України. Відважні дії воїнів на полі бою та важливі стратегічні перемоги змусять агресорів відступити. Попри труднощі, рік 2024 стане роком, коли світ побачить, як Віра Надія та Любов можуть змінити хід історії. Історія України надихатиме покоління, а перемога стане світом у темряві та символом того, що добро завжди перемагає зло, говорив він.

Ще пророкував важливі події, що припадуть на літо поточного року.

"У цьому році, коли літо розкриє своє тепло, відбудеться ще один важливий поворот у війні - сили природи та віри сплетуться разом, вносячи несподівані зміни в хід події. Я бачу, як злива мужності та сміливості омиває поле бою, очищаючи землю від зла та агресії. В цей час відбудуться вирішальні битви, де мудрість та стратегія українських воєначальників виявляться ключовими. Вороги, що зазнали поразок, зіткнуться з непереможною стіною справедливості, їхні помилки та неправильні діяння вийдуть на поверхню і вони стануть об'єктом засудження світової спільноти. На їхніх теренах відбудуться внутрішні потрясіння та розколи, які змусять їх замислитися над власними діями. Цього року Небесна Благодать особливо осяє Україну на її землях", - наголошував віщун Ігнатій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Влад Росс вважає, що Росія може піти війною на країни Балтії. Це може статися у найближчі роки.

  • Вас також може зацікавити:

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Коли Росія і Україна сядуть за стіл перемовин: астролог озвучив прогноз щодо війни

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни