RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні

Астрологи озвучили два ймовірні варіанти завершення війни в Україні. Це може статися восени 2024 року.

Про це йдеться у прогнозі астролога Алакха Ніранжана.

Читайте також: Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

За його словами, в Україні від середини весни поточного року очікується вдалий астрологічний час для успішних дій Збройних сил. Так, з травня стане можливим початок успішного наступу українських військових.

"Від кінця травня почнеться, або, скажімо так, можливий початок наступу з боку України. Причому успішного", - прогнозує він.

Також вже влітку можуть початися переговори щодо перемир'я, які призведуть до того, що вже восени бойові дії можуть завершитися.

"Дуже гарячим буде кінець травня-червня, можливо, липень. Але після цього або в цей час почнуться переговори, які призведуть до того, що у вересні бойові дії будуть завершені", - зазначив він.

Є два варіанти. По-перше, це може бути пов'язано з тим, що, з одного боку, Росія наполягає на переговорах, адже розуміє, що до червня економіка вичахне. І ситуація буде така, що солдати почнуть повертатися, стане важче утримувати фронт. По-друге, це може бути вигідним для Сполучених Штатів.

"Америці вигідно зараз зупинити цю війну у зв'язку зі своїми виборами. Відповідно, вона теж наполягатиме на цьому. Ну, у всякому разі, якщо не публічно, то дуже серйозний буде тиск на президента України", - повідомив астролог.

Влітку потрібно буде вирішувати: "...битися і перемогти чи зупинитися, десь рік тоді буде перемир'я, і відновиться війна до кінця 2025 року", додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Влад Росс вважає, що Росія може піти війною на країни Балтії. Це може статися у найближчі роки.

  • Вас також може зацікавити:

Росію чекають важкі часи і Божий суд: 99-річний старець з гори Афон розповів, коли настане мир в Україні

Коли Росія і Україна сядуть за стіл перемовин: астролог озвучив прогноз щодо війни

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни