RU  UA  EN

Пʼятниця, 18 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.50
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

17 жовтня

Всі новини

Час великих змін: хіромант розповів, чим і коли завершиться війна в Україні

Війна в Україні, яка триває вже два роки, може закінчуватися поетапно. Зокрема, Росія може припинити завдавати удари по містах.

Про це йдеться у прогнозі ведичного астролога та хіроманта Володимира Бадіяна.

Читайте також: Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

За його словами, цього місяця можуть надійти хороші новини для фронту щодо постачання зброї. Водночас, за умови, що Україна отримає 80% потрібного озброєння - війна закінчиться наступної весни.

Поточний рік умовно буде ділитися на кілька частин. Перша - весна та літо, коли не буде дуже багато озброєння. У цей період можливе велике розчарування. Щось можливо станеться на полі бою. Може бути тиск, який негативно позначиться на Україні. Це може трапитись у квітні-травні, однак дана подія лише об'єднає Україну. Також припускає, що українці почнуть відтискати ворога з Авдіївки Донецької області.

"Березень дасть нам також і хороші події. Нам дадуть озброєння та снарядів. Ми будемо на лівобережжі тиснути. Це може бути навіть просування. Але цей рік для нас - це саме дно. Дуже складний рік", - повідомив він.

За прогнозом, восени є висока можливість повторення Майдану. Проте це буде не надто масштабно. Йдеться про локальні акції протесту.

"Закон про мобілізацію приймуть, але найважливіше зараз - допомога від США. Бо це дуже взаємозалежно", - заявив астролог.

Закінчення війни можливе поетапне. Росіяни припинять наносити ракетні удари, якщо в України буде своя далекобійна зброя.

"Під кінець 2024 року мають дати 80% того озброєння, що нам потрібно. Буде велика активація. Тоді закінчення війни можна очікувати навесні 2025 року. Якщо зброї не дадуть, то війна закінчиться в 2026-2027 роках, що ймовірно. Цей рік - рік трансформації. Має бути зміна влади, зміна серед військових, що ми уже побачили - відставка Залужного. І зміна президента теж відбудеться, але не цього року. Це може статись 2025 року. Буде трансформація судової системи", - наголосив Володимир Бадіян.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Влад Росс вважає, що Росія може піти війною на країни Балтії. Це може статися у найближчі роки.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Росія і Україна сядуть за стіл перемовин: астролог озвучив прогноз щодо війни

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні