RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

На вас впадуть успіх і добро: прогноз за китайським гороскопом з 11 по 17 березня

Якщо слідувати порадам Східного гороскопа, можна забезпечити собі успіх протягом усього наступного тижня.

Принаймні так стверджує ресурс slovofraza, що публікує рекомендації експертів східної астрології на 11-17 березня.

Читайте: Кохання "зів'яне": два знаки Зодіаку розійдуться в березні

Пацюк

Пацюки можуть розраховувати на підтримку своїх близьких та друзів, які можуть запропонувати цінні поради для досягнення щастя. Понеділок та вівторок будуть найбільш енергійними днями, коли напруженість у відносинах з оточуючими, швидше за все, розрядиться. Це ідеальний час для прояву рішучості у сфері кохання та фінансів.

Бик

Для представників знака Бика період із 11 по 17 березня обіцяє бути вдалим для подорожей та романтичних зустрічей. Однак їм варто виявляти велику тактовність у спілкуванні та уникати пошуку справедливості у тих місцях, де це неможливо. Їхня прямолінійність і гординя можуть трохи завадити, але є можливість встановити гармонійні відносини з партнером.

Тигр

Тиграм слід виявити більше гнучкості. У роботі, сім'ї та любові їм необхідний творчий підхід. Всесвіт допоможе вирішити життєві проблеми, якщо вони прислухатимуться до своєї інтуїції. Виявляючи милосердя і допомагаючи нужденним, Тигри можуть заслужити повагу з боку оточуючих.

Кролик

Підвищена енергійність допоможе Кроликам залучити до себе лише позитивні події та позитивних людей. Це чудовий період для планування покупок та подорожей. Кроликам радять звернути увагу на придбання меблів та електроніки.

Дракон

У Драконів з'являється більше можливостей зміцнити існуючі стосунки чи розпочати нові романтичні зв'язки. Період з 11 по 17 березня буде сприятливим для прояву романтичних ініціатив. А згідно з фен-шуй, носіння чорного та червоного кольорів допоможе Драконам розкрити свій потенціал та уявити себе з кращого боку.

Змія

Для Змій наслідки недавніх подій будуть найменш неприємними, і всі погані передчуття, швидше за все, виявляться помилковими. Це ідеальний час для початку романтичних стосунків, а також для відкритих обговорень як на роботі, так і вдома. Однак важливо не наполягати на своїй правоті.

Кінь

У Коней можливі травми через підвищену фізичну активність та виробничі заняття, також як розтягнення м'язів під час активного способу життя. Експерти рекомендують не витрачати гроші на дрібниці, виявляючи поміркованість.

Коза

Для Кіз основну увагу слід зосередити не початку нових справ, але в завершенні поточних. Експерти також зазначають, що період з 11 по 17 березня ідеально підходить для завершення застарілих стосунків та позбавлення від токсичного кохання. Ті, хто відчував фінансові труднощі в останні тижні, можуть очікувати на значні компенсації як підтримку від Всесвіту.

Мавпа

Для Мавп любовні стосунки стануть пріоритетом. Всесвіт сприятиме зміцненню існуючих зв'язків або пошуку нового кохання. Фен-шуй рекомендує носіння білих та червоних кольорів для збільшення привабливості в очах протилежної статі. Це сприятливий час для подорожей, покупок і, можливо, для укладення шлюбу. Мавпам також представиться можливість швидко вирішити проблеми, які виникли.

Півень

Для Півнів ключ до швидкого досягнення успіху полягає в активізації всіх своїх внутрішніх ресурсів. Якщо раніше відносини з близькими людьми опинилися на слизькому шляху, то зараз Всесвіт допоможе відновити їхню гармонію. Весь тиждень обіцяє протікати в атмосфері позитиву, але не варто недооцінювати ризики. Шосте почуття може допомогти уникнути труднощів як у роботі, так і в особистому житті.

Собака

Собаки матимуть можливість розкрити свої таланти та ефективно вирішити складні завдання. Створюються чудові умови для нових починань, пошуку нової роботи, нових друзів та навіть другої половинки.

Свиня

У Свиней настає сприятливий час для усамітнення та зміцнення біополя. Це чудова можливість зайнятися спортом, духовними практиками та відпочинком, а також для набуття нових знань та вступу на нову посаду на роботі. Прохання про допомогу не залишаться без відповіді, тому важливо підтримувати зв'язок із вищими силами і звертатися до Бога через молитву, прагнучи зрозуміти свої духовні цілі та потреби.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про тих, хто за гороскопом найбільш невпевнений у собі.

  • Читайте також:

Часто бувають самотніми: чотири найбільш волелюбні знаки Зодіаку

Завжди допоможуть іншим: найбільші альтруїсти серед знаків Зодіаку

Кого за гороскопом чекають нові можливості у березні: список знаків