RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Богиня кохання буде прихильна: ці три знаки Зодіаку чекає доленосний тиждень

Цього тижня три знаки Зодіаку будуть особливо щасливі в особистих стосунках, подолавши проблеми та непорозуміння з партнерами.

Які три знаки Зодіаку будуть щасливі у коханні, розповіли астрологи.

Читайте також: Їх благословили на небесах: три пари знаків Зодіаку, які створені для ідеального шлюбу

Козеріг

Маючи позаду злети і падіння, Козеріг розуміє, що більше не потрібно сперечатися, щоб довести свою правоту, єдине, що справді має значення у стосунках, це любов. Ви разом так довго, що вважаєте, що ви обидва засвоїли багато важливих уроків на важкому шляху.

Настав час для вас і вашого партнера вирішити, що немає нічого важливішого, ніж пошук способів зробити кожен день більш позитивним і наповненим світлом.

Терези

У вашому житті відбувається щось особливе, що змушує вас відчувати себе впевнено. Замість того, щоб намагатися захищатися, будьте більш емоційними та відкритими до інших.

Тепер ви краще розумієте проблеми партнера, ніж раніше, і ви менш ворожі.

Ви зрозумієте, що людина, яка поруч з вами саме та, з якою ви хочете провести решту свого життя. Для цього ви повинні зміцнити свій зв’язок через любов, довіру та повагу.

Скорпіон

Ви розумієте, що любов надзвичайно важлива для вас, і що людина, з якою ви перебуваєте, є настільки рідкісною перлиною, що ви не можете ризикувати її втратою через свою необачну поведінку. Ви та ваш партнер готові йти на компроміс і відкрито та комфортно обговорювати всі свої проблеми в житті.

Позитивні зміни у вашому любовному житті додають вам більше впевненості, тому що ви знаєте, що ваші жертви не марні. Крім того, підготуйтеся до абсолютно нового погляду на любов. З цього моменту все буде тільки покращуватися.

Раніше ми розповідали, що три знаки Зодіаку чекає вдалий тиждень.

Вас може зацікавити:

На вас чекає безліч несподіваних подій: гороскоп за картами Таро 10 березня

На вас впадуть успіх і добро: прогноз за китайським гороскопом з 11 по 17 березня

Слід бути дуже уважними: два знаки Зодіаку зіштовхнуться зі зрадою у березні