RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

23 травня

Всі новини

Можуть бути цікаві пропозиції і плани: гороскоп за картами Таро 16 березня

Субота, 16 березня, згідно з передбаченнями карт Таро, стане сприятливим днем для тих, хто прагне нових починань і реалізації своїх ідей.

Про це пише ресурс slovofraza.

Читайте: Жіночий гороскоп на квітень 2024 року: яких сюрпризів слід очікувати

Як прогнозують карти Таро, цього дня можуть виникнути цікаві плани або надійти привабливі пропозиції щодо роботи чи у сфері особистих стосунків.

ОВЕН – П'ятірка Жезлів

Дана карта двозначна: з одного боку, вона вказує на завершення справ, що відкладалися на довгий час, а з іншого боку, може виникнути труднощі у спілкуванні з близькими, що вимагає висловлювання своєї думки різким чином. Гороскоп радить виявляти терпіння та уникати конфліктів.

ТЕЛЕЦЬ – Король Кубків

Карта віщує насичений день з можливістю спробувати себе у новій сфері, що виявиться цілком успішним. Слід виявляти свою справжню сутність, навіть якщо немає впевненості у своїх здібностях, і діяти, тоді близькі нададуть допомогу.

БЛИЗНЮКИ – Шістка Кубків

Близнюки відчувають тиск з боку навколишнього світу та бояться критики за свої дії, проте це не завжди відповідає дійсності. Вони обмежують себе, уникаючи нових дослідів і втрачають можливості, надані долею. Карта наполегливо рекомендує змінити свій підхід до життя, інакше їм доведеться шкодувати про втрачені можливості.

РАК - Дама Жезлів

Карта віщує Ракам, які втомилися від занепокоєння та нестабільності, очікувані зміни. Обстановка зміниться на їхню користь, можливо навіть з'явиться приваблива пропозиція від близького кола спілкування. Якщо воно стосується відпочинку або зміни обстановки, варто скористатися цим шансом, не замислюючись.

ЛЕВ – Вісімка Кубків

У Левів, які тривалий час відчували, що застрягли на місці, має бути прорив. Сьогодні все зміниться. Карта обіцяє також нові сили та натхнення, тому якщо цей знак має якісь плани, то краще почати їх реалізацію вже сьогодні.

ДІВА – Шістка Денаріїв

Карта вказує на плутанину та труднощі, проте це обумовлено власними думками цього знака. Важливо все проаналізувати і з'ясувати, яких негативних переживань минулого Діви хочуть позбутися. Якщо для цього їм доведеться щось відпустити, не варто боятися зробити це, тому що це може бути необхідним для їхнього особистого зростання.

ТЕРЕЗИ – П'ятірка Денаріїв

Карта віщує початок значних змін, які мають перевернути життя цього знака. Можливо, ці зміни будуть досить радикальними і можуть спричинити певний дискомфорт, але приймайте все, як є, оскільки майбутнє потребує інновацій, і не варто побоюватися експериментувати.

СКОРПІОН – Верховна Жриця

Карта означає довгоочікувану нагороду за докладені зусилля. Тепер Скорпіонам залишається лише простягнути руку та взяти свій заслужений приз. І нагорода буде відповідати їхнім очікуванням.

СТРІЛЕЦЬ – Трійка Кубків

Карта віщує приємний і веселий день, де цей знак може насолоджуватися спілкуванням та частуваннями. Можливо, він стане головним героєм вечора та отримає визнання за свої зусилля. Важливо також знайти впевненість у своїх силах, що допоможе їм досягти успіху. Підтримуючи контроль над тим, що відбувається, вони уникнуть незручних ситуацій у майбутньому.

КОЗЕРІГ – Двійка Мечів

Карта привносить емоційні переживання, роблячи день насиченим приємними подіями. Козероги насолодяться спілкуванням з близькими та зміною обстановки. У сфері роботи все йтиме гладко, проте варто бути пильними до потенційних ризиків від певних людей. Гороскоп радить виконати давно обіцяну справу.

ВОДОЛІЙ – Четвірка Кубків

Це може бути корисним, допомагаючи чітко сформулювати свої майбутні плани і знайти нову мотивацію. Головне – вірити у себе та свої можливості.

РИБИ – Суд

Риби передбачають можливість покінчити з усіма незавершеними справами. Це може бути пов'язане з переїздом, зміною кар'єри чи встановленням нових відносин. Однак також важливо не забувати про раніше дане слово і закривати всі двері за спиною.

Нагадаємо, раніше ми писали, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які з роками стають ще привабливішими.

  • Читайте також:

"Секрети" астрології: чим відрізняються жінки за знаком Зодіаку

Кожна з них прекрасна: що робить особливими жінок відповідно до знака Зодіаку

Рахують кожну копієчку: знаки Зодіаку, які часто турбуються про гроші