RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які з роками стають ще привабливішими

Астрологи назвали три зодіакальні знаки, на яких час впливає дивовижним чином. З часом стають ще більш привабливими: Тельці, Діви та Козороги.

Про це розповідає Collective.world.

Читайте також: Ідеальні для шлюбу: які жінки по гороскопу стають найкращими дружинами

Телець

Як зазначають астрологи, народжені під цим знаком стають красивішими з часом. Справа навіть не в тому, що Тельці намагаються бути привабливішими, коли стають старше. Цей знак помітить, що компліментів з роками стає більше. Вони підказуватимуть, що ви поступово сяєте яскравіше. Цілком можливо, що ви нарешті визначилися зі своїм розпорядком догляду за шкірою чи власним унікальним стилем. Можливо, це просто впевненість, яка зростає у вас, і ваша відсутність турботи про те, що думають інші. У будь-якому випадку ви стаєте більш "гарячими", ніж будь-коли.

Діва

Діви відомі тим, що досягають всього, що запланували. У молоді роки цей знак міг спрямовувати енергію на досягнення своїх освітніх і кар’єрних цілей. Однак нині, коли ви подорослішали й звикли до конкретних частин соціального життя, ви готові почати працювати над тим, ким ви є всередині та зовні. Зовнішня робота, безумовно, допомагає витончено старіти, однак саме внутрішнє щастя та спокій роблять вас дуже привабливими та магнетичними. А з часом буде тільки краще.

Козоріг

Незалежно від того, чи є ваша краса така ж, як у своїх стрічках в соцмережах, чи маєте більш інтригуючий вигляд, з віком привабливість Козорога стає, як правило, кращою. Саме завдяки впевненості, соціальним навичкам та почуттю стилю вдається мати вигляд значно кращий з віком. Ви з тих категорій людей, хто розгойдує своє сиве волосся і виглядає гаряче. Тому витончене старіння цього знаку виглядає, як справжнє мистецтво.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найкращих бабусь по знаку Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Богиня кохання буде прихильна: ці три знаки Зодіаку чекає доленосний тиждень

Рахують кожну копійчину: знаки зодіаку, що часто турбуються про гроші

Їх благословили на небесах: три пари знаків Зодіаку, які створені для ідеального шлюбу