RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Варто бути обережними з фінансами: гороскоп за картами Таро 18 березня

Астрологи запевняють, що, згідно з картами Таро, понеділок 18 березня 2024 року, принесе вдалі події та несподівані зміни для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, кому із представників зодіакальних сузір'їв Всесвіт готує сюрпризи на цей день.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Овнам карта Маг каже, що понеділок обіцяє бути сприятливим днем для реалізації привабливого та досягнення успішного результату. Стоїть також виявляти наполегливість і чарівність.

Телець

У Тельців випала карта Колесо Фортуни, що означає, що настає період успіху в особистому житті. Також варто звернути увагу на своє здоров'я.

Близнюки

Близнюкам карта Двійка жезлів каже, що вони можуть відчувати втому. Важливо виділити час для повноцінного відпочинку, щоб відновити сили.

Рак

Для Раків карта Двійка кубків означає, що важливо покладатися на власні ресурси. Спокій та раціональне мислення допоможуть ефективно розв'язувати всі проблеми.

Лев

Левам карт Таро Десятка кубків рекомендує продовжувати зусилля в розпочатих справах. Також можлива зустріч із людиною, яка може відіграти важливу роль у житті.

Діва

Для Дів карта Король мечів обіцяє, що день буде вдалим. Відносини з партнерами будуть легкими та гармонійними.

Терези

Карта Імператриця каже, що цього дня Терезам варто уникати конфліктів та суперечок. Будьте уважні до близьких та намагайтеся не конфліктувати.

Скорпіон

Для Скорпіонів карта Колісниця радить уважно планувати витрати. Також вона символізує сприятливий період для реалізації творчого потенціалу.

Стрілець

Стрільцям карта Вісімка жезлів надає можливість наслідувати свою інтуїцію. Також важливо не зруйнувати стосунки з колегами чи друзями.

Козеріг

Карта Дама жезлів каже, що Козерогам слід бути пильними та остерігатися угод, пов'язаних із сумнівними операціями та шахрайством. Рекомендується приділити час відпочинку та прогулянкам для підтримки форми.

Водолій

Водоліям карта Трійка кубків віщує вдалий початок нових справ. Важливо переглянути свої стосунки та зрозуміти, хто більше не є вашим другом.

Риби

Мапа Дев'ятка кубків знаменує, що Рибам у цей день важливо кардинально проаналізувати досягнуті результати. Важливо визначитись із майбутніми цілями.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року