RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

З ними завжди можна похуліганити: топ-3 дідуся за знаком Зодіаку

Астрологи назвали зодіакальні сузір'я, представники яких вважаються найкращими дідусями у світі, які не проти і пограти з дітлахами, і сходити у кіно, і половити рибу, і похуліганити. У ТОП-3 потрапили: Овен, Близнюки та Рак.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Під цими знаками народжуються довгожителі: розкрито секрет їхнього дзену

Овен

На думку фахівців, очолює рейтинг найкращих дідусів - Овен. Представників знаку вважають найкращими та найбільш люблячими дідусями на світі. Головною особливістю їх є те, що вони взагалі не вважають себе старими, навіть якщо за паспортом - солідного віку. Тому їх важко назвати розсудливими та мудрими аксакалами. Для їхніх онуків - це справжній друг, з яким можна вплутуватися залюбки у будь-які авантюри. Такі дідусі будуть так зайняті спілкуванням з дітьми, що ніколи не скаржитимуться на хвороби. Вони безвідмовні, якщо треба буде сходити з онуками в похід та заночувати в наметі.

Близнюки

Цей знак теж ніколи не сидітиме біля будинку на призьбі. Вони на старості років ще більш динамічні, адже мають багато роботи по господарству. У них - золоті руки, тому залюбки передадуть свою майстерність малечі. Через це навколо дідуся завжди крутяться діти. Він їм дозволятиме і прибити, і присвердлити, і відпиляти. За словами астрологів, діти, які мали такого дідуся, виростають розумними, чесними та працелюбними.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку замикають трійку лідерів. Астрологи дають їм заслужено звання справжнього старого доброго чарівника із найцікавіших казок. Дідусі-Раки є добрими, душевними, безвідмовними. Їх правомірно називають класичними дідусями. Як правило, вони виростили гідних дітей, а тепер проводять гарно час в оточенні чудових онуків. Раки здатні вирішити багато життєвих проблем. З такими дідусями цікаво та надійно. Для Раків головне – щаслива та дружня сім'я. Заради неї вони готові на все.

Раніше астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Гроші будуть литися рікою: ці два знаки Зодіаку зможуть розбагатіти в березні

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання

Кого за гороскопом чекають нові можливості у березні: список знаків