Лайм

Кожному своє: астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку

Певні риси характеру їх відштовхують

Астрологія вірить, що любовне життя людини залежить від її знаку Зодіаку, а впливають на нього рух планет та положення небесних світил. Стосується це також і поведінки у стосунках. Якщо ви вже знаєте свій гороскоп сумісності, читайте, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку. Про це пише ресурс Horoscope daily free.

Читайте також: Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання.

Фото: Getty Images

Овен

Чоловікові-Овну не подобаються жінки, які намагаються змінити його звички, спосіб думок та дій. Якщо ви почали зустрічатися і вирішили "покращити" Овна, будьте готові, що незабаром він почне вас уникати. Овен до останнього оберігатиме свої особисті кордони та правила життя. Або ви приймете його таким, яким він є, або краще відразу вирушайте на пошуки когось іншого.

Телець

Телець ніколи не зможе ужитися з нестабільною жінкою. Представники цього знаку не розуміють дівчат, які часто змінюють свою думку, виявляють різкість, дратівливість, імпульсивність у вчинках. Чоловік-Телець прагне чогось міцного і стабільного, тоді він зможе емоційно розкритися і впустити кохання у своє життя.

Близнюки

Жінки, які думають лише про сім'ю та хочуть сидіти вдома, не відповідають смакам Близнюків. Навіть якщо його зацікавить така домосідка, незабаром він почне нудьгувати та втратить романтичний інтерес. Чоловік-Близнюки хоче бути із незалежною, товариською, харизматичною жінкою із сучасними поглядами.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в березні знайдуть щастя в особистому житті.

Рак

Чоловіка, народженого під знаком Рака, можуть відштовхувати наполегливі, динамічні жінки, які ставлять на перше місце роботу та кар'єрне зростання. Також їм часто не подобається, коли жінка втрачає м'якість та жіночність, використовує недоречні вирази, одягається занадто ексцентрично. Раки - сімейні чоловіки, які надають перевагу спокою та затишку, а не буревію пристрастей та емоцій.

Лев

Чоловік-Лев уникає жінок, які розповідають про свої минулі стосунки чи близько спілкуються із колишніми. Також їм не подобаються жінки, які не звертають уваги на свою зовнішність. Вся справа в самолюбстві Левів: вони мають бути для пані серця на першому місці, а саму її хочуть бачити королевою, яка відповідає їхньому високому уявленню про себе.

Діва

Чоловіки-Діви не ладнають з поверхневими, неосвіченими жінками, з якими нема про що поговорити. Представників цього знаку відштовхують дівчата, які постійно говорять про свою зовнішність і вбрання, думають про вихід у світ, випивку, клуби та вечірки. Жінка, яка підкорить чоловіка-Діву, спочатку має підкорити його розум.

Фото: Getty Images

Терези

Чоловік-Терези в цілому невибагливий. Якщо йому подобається, як ви виглядаєте, він піде на компроміс із вашим характером. Однак він має й особисті антипатії. Його відштовхують жінки, які не мають свого стилю та особливої індивідуальності. Більше того, він втратить інтерес, якщо жінка буде весь час похмура та замкнута. Не забувайте, що цьому чоловікові потрібна рішуча, чуттєва та повна життя жінка.

Читайте також: Ніколи не зроблять перший крок: які знаки Зодіаку нерішучі у коханні.

Скорпіон

Скорпіони мають сильну інтуїцію, тому їх відштовхне жінка, яка має план їх завоювати і утримати біля себе. Якщо, наприклад, ви не берете слухавку, тому що це частина вашої тактики, він зрозуміє цю маніпуляцію. Крім того, чоловік-Скорпіон не любить, коли жінка надто допитлива і хоче все знати про його життя. Представники цього знаку мають особисті моменти та секрети, які вони не хочуть розкривати нікому.

Стрілець

Навіть закоханий Стрілець швидко втратить інтерес, якщо дізнається, що жінка дуже ревнива. Представники цього знаку уникають вимогливих дівчат, котрі люблять влаштовувати сцени. Він також ненавидит, коли його змушують припинити спілкуватися з друзями. Стрілець не любить, коли його "душать" - йому потрібна свобода.

Козеріг

Інтелектуальному Козерогові нелегко закохатися, і до жінок він має досить високі вимоги. Народжений під цим знаком чоловік уникатиме жінок, які люблять пліткувати, поводяться зухвало, тринькають гроші і не можуть контролювати свої емоції. Якщо Козеріг побачить, як ви фліртуєте з іншими, щоб привернути його увагу, він не стане вас відвойовувати, а піде геть якнайшвидше.

Водолій

Навіть найкрасивіша дівчина на світі не втримає Водолія, якщо вона сварлива, а вийти заміж – її головний інтерес. Народжені під цим знаком чоловіки уникають жінок, які з першого дня знайомства починають говорити про одруження та народження дітей. Представники цього знаку люблять свободу та легкість у стосунках. Крім того, їх відштовхують сором'язливі та боязкі жінки, які бояться показувати свою індивідуальність.

Читайте також: Не варто їм довіряти: астрологи назвали знаки Зодіаку, які дають порожні обіцянки.

Риби

Чоловіка, народженого під знаком Риб, відштовхують грубі та жорстокі жінки. Їх може відлякати сильна натура, яка лається і кричить під час розмови, постійно сповнена енергії і хоче всіма керувати. Риби - романтичний і творчий знак, тому їм потрібна жінка-муза або подруга життя, яка добре розуміється на тонкощах людської натури.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція