RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Овнам і Дівам слід бути більш обачними: гороскоп за картами Таро 23 березня

Левам треба бути сміливішими, а Козерогам обережнішими - гороскоп за картами Таро на 23 березня 2024 року.

Про те, що чекає кожен зі знаків Зодіаку, розповів slovofraza.com.

Овен - Сімка денаріїв

Овнам варто бути пильними у стосунках із близькими. Не всі з них можуть бути чесними та щирими, тому рекомендується придивлятися до поведінки оточуючих. Сімка денаріїв радить утриматися від необдуманих рішень та провести самоаналіз, щоб виявити справжні причини своїх розчарувань та невдоволень. Не варто приймати поспішних рішень, краще зважити всі за і проти, щоб уникнути неприємних наслідків.

Читайте також: Природжені лідери в колективі: які знаки Зодіаку стають найкращими керівниками

Телець – Десятка мечів

На тельців чекає складний період. Карта застерігає про можливу небезпеку, яка може підірвати їхню впевненість. Навколишні можуть висловити своє невдоволення діями Тельців, що призведе до напруженої ситуації. Щоб впоратися з цим, Тельцям необхідно зберігати спокій та не піддаватися паніці. Важливо проаналізувати ситуацію та знайти конструктивне рішення, яке влаштує усі зацікавлені сторони.

Близнюки – Паж денаріїв

Для Близнюків гороскоп передбачає несподіване джерело додаткового доходу. Однак Паж денаріїв радить не ризикувати дрібними грошима та зосередитися на більшому виграші. Не варто піддаватися спокусі вплутатися в авантюри чи сумнівні фінансові схеми.

Рак – Лицар Денаріїв

Ракам необхідно виявляти толерантність та розуміння до оточуючих. Їхня практичність і консерватизм можуть іноді перешкоджати досягненню цілей. Важливо навчитися відпускати контроль та давати людям свободу дій.

Лев - Верховна Жриця

Карта передбачає Левам період духовного пробудження. Їм варто приділяти більше уваги своєму внутрішньому життю, медитаціям та роздумам. Матеріальні блага не завжди приносять щастя, і Леви починають усвідомлювати це. Важливо знайти баланс між духовними та матеріальними цінностями, щоб досягти внутрішньої гармонії та знайти справжнє щастя.

Діва – Дев'ятка кубків

Діви можуть зіткнутися з неприємною ситуацією через довірливість та поспішні висновки. Дев'ятка кубків радить бути обережнішими і не приймати все на віру. Варто ретельно перевіряти інформацію та радитися з близькими, перш ніж робити будь-які дії.

Терези – Десятка денаріїв

Згідно з Десяткою денаріїв, Терезам варто задуматися про свої сімейні цінності. Близькі потребують їхньої підтримки та доброго слова. Рекомендується приділити більше часу спілкуванню з сім'єю, висловлювати свої почуття та піклуватися. Це зміцнить сімейні узи та створить теплу та комфортну атмосферу в будинку.

Скорпіон – Імператриця

Для Скорпіонів настає довгоочікуваний етап змін та оновлення. Карта Імператриці віщує початок нового циклу у житті. Минулий етап був важким і виснажливим, але тепер Скорпіони відчувають оновлення та готовність до нових звершень.

Стрілець – Верховний жрець

Стрільців чекає насичений та яскравий період, наповнений новими знайомствами, подорожами та пригодами. Верховний жрець символізує рух та прогрес. Стрільцям варто бути відкритими до нових вражень, заводити знайомства, розширювати кругозір. Це сприятливий час для реалізації нових проектів, подорожей та самовдосконалення.

Козеріг – Король жезлів

Козерогам доведеться попрацювати, щоб досягти своїх цілей і варто бути обережними у витратах, виявити ощадливість та раціональність у фінансових питаннях. Не варто брати кредити або вплутуватися в сумнівні угоди. За потреби краще звернутися за допомогою до близьких чи друзів, щоб подолати тимчасові труднощі.

Водолій – Четвірка жезлів

Для Водоліїв настає період змін. Карта говорить про нові можливості та надії. Водолії відчувають приплив натхнення та готовність до нових звершень. Важливо не пропустити момент і використовувати перспективи, що відкриваються. Це сприятливий час для початку нових проектів, самовдосконалення, пошуку нових знань та навичок.

Риби – Вежа

Вам доведеться пройти через випробування та подолати перешкоди. Вежа говорить про необхідність внутрішньої боротьби та самопожертви. Риби можуть зіткнутися з критикою чи засудженням з боку оточуючих. Не варто приймати все близько до серця, краще зосередитись на своїх цілях та не дозволяти думці інших впливати на свої рішення.

Раніше ми розповідали про три зодіакальних пари, що є справжніми спорідненими душами.

  • Вас також може зацікавити:

Їм потрібний "близький контакт": чотири знаки Зодіаку, які не люблять спати без обіймів

Вищі сили на їхньому боці: у березні два знаки Зодіаку спіймають удачу за хвіст

Їм неможливо збрехати: які знаки Зодіаку вміють найкраще розпізнавати неправду