RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Їм потрібний "близький контакт": чотири знаки Зодіаку, які не люблять спати без обіймів

Для когось фізичний контакт та доторки не є пріоритетними. Проте представники деяких знаків не можуть спокійно спати без міцних обіймів. Ці знаки вважають, що нічні обійми відкривають двері до глибших емоційних зв'язків, допомагаючи їм відчувати себе коханими та цінними.

Тому далі "Апостроф" розкаже, які знаки Зодіаку не уявляють своє життя без нічних обіймів.

Читайте також: Проблеми і плутанина: як перший ретроградний Меркурій 2024 року позначиться на знаках Зодіаку

Телець

Астрологи вважають, що відсутність теплого боку поруч з Тельцями - це як спроба заснути без подушки. Це чуттєвий знак, а тому вони звикли висловлювати власні емоції через доторки та близький контакт. Фізична близькість та прагнення до стабільності надзвичайно важливі для них. Навіть Тельці з найбільш суворим характером люблять засинати та прокидатися в обіймах.

Рак

Раки, відомі своєю емоційністю та глибокою прихильністю серед усіх знаків зодіаку, часто є тими, хто починає обійматися. Коли вони закохуються, то мріють про абсолютне злиття зі своїм партнером. Безперервне спілкування ідеальне для них. Відчуття, що їхня друга половинка знаходиться поряд у ліжку, дарує їм неперевершений комфорт.

Лев

Леви прагнуть відчувати любов. Від гарячих поцілунків до тривалих обіймів і захопливих миттєвостей - ці закохані хочуть постійної уваги. Для них краще ділити ліжко з коханою людиною, ніж спати наодинці. Як справжньому вогняному знаку, під опікою Сонця, їм необхідно бути поруч з джерелом тепла.

Терези

Терези відомі своєю відданістю у стосунках, тому здобули статус найбільш романтичного знаку. Поряд з ними можна відчути, що "кохання літає в повітрі". Вони цінують людей, готових поділити з ними кожен момент. В очах представників знаку Терези, ранок, що розпочинається поруч із коханою людиною, вже означає вдалий початок дня.

Нагадаємо, раніше астрологи склали великий гороскоп до кінця травня.

  • Вас також може зацікавити:

З ними завжди можна похуліганити: топ-3 дідуся за знаком Зодіаку

Природжені лідери в колективі: які знаки Зодіаку стають найкращими керівниками

Чотири знаки Зодіаку, чиє кохання залишається без відповіді