RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Це будуть знаки наближення перемоги: карпатський мольфар назвав чотири знамення

Прийде час, і вже незабаром світ побачить чотири знамення завершення війни Росії проти України.

Про це розповів карпатський мольфар Ярема.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Спостерігаючи за звичайними та надприродними знаками розкриває ознаки що передують неминучій перемозі України. Перше знамення - це поява рідкісного явища в небі - зоряного дощу який світитиме яскравіше ніж будь-коли. Він символізує сльози предків що стали світлом надії та вказують шлях до миру коли зоряний дощ осяє нічне небо - знайте, що перший крок до змін вже зроблено”, - заявив Ярема.

Він додав, що другий знак - це несподіване повернення диких тварин у місця, які люди вважали втраченими. Олені й навіть рідкісні птахи з'являться ближче до людських осель, що свідчить про відновлення гармонії між людиною та природою, між минулим та майбутнім.

"Третє знамення виллється у водах Карпат. Джерела, що давно замовкли знову заговорять наповнюючи гірські річки чистою водою. Це символізує оновлення очищення та силу духу, який не знає втоми або відступу", - сказав мольфар.

Він зазначив, що четвертий знак - це поява унікального світового феномену - Аврори над Карпатами. Цей рідкісний феномен, який рідко спостерігається у таких широтах, стане символом єднання неба та землі, свідченням того, що найвищі сили благословляють шлях України до світлого майбутнього.

"Ці знамення не просто природні явища, вони є маяками для тих, хто шукає шляху до миру, знаками що підтверджують неминучість зміни та появу нової епохи, де гармонія та розуміння пануватимуть над розбратом та війною. Слідкуйте за цими знаками, адже вони ведуть нас до світанку коли темрява війни розсіється" , - наголосив Ярема.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога