RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Відомий астролог Влад Росс представив астрологічний аналіз для України, виділивши квітень як ключовий місяць для переломних подій.

Про це він розповів на YouTube-каналі "Прогноз".

Згідно з його очікуваннями, з'єднання Юпітера та Урану 21 квітня принесе Україні позитивні події, але також вкаже на потенційну загрозу для президента Зеленського у травні.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

Астролог наголосив, що натальна карта Зеленського сигналізує про можливу небезпеку для нього. Однак він також зазначив, що система ППО "Patriot", яка нещодавно розгорнута в Україні, успішно перехопила російські ракети, які були націлені на Київ, у тому числі на гаранта Конституції України.

Рос висловив стурбованість щодо нестачі систем ППО у великих містах України, таких як Дніпро, Запоріжжя та Одеса. Він вказав на трагедію на ДніпроГЕС, яка, на його думку, могла бути відвернена за наявності додаткових систем ППО.

Він також закликав до збільшення кількості систем Patriot в Одесі, де, за його словами, вони відсутні.

У контексті військової допомоги Україні астролог заявив, що початок квітня буде ознаменовано постачаннями. Рос висловив невдоволення тим, що візити радника з національної безпеки Джейка Саллівана до Києва поки що не принесли очікуваного.

"Великим містам України, таким, як Дніпро, Запоріжжя, потрібно більше систем ППО. Інакше б не сталася трагедія на ДніпроГЕСі. Те саме стосується Одеси: чому там досі немає "Patriot"? Потрібно вирішувати питання з Америкою: так, до нам приїжджає Джейк Салліван, але не привозить нічого", - зазначив він.

Нагадаємо, астрологічний прогноз Росса заснований на транзитах планет та конфігураціях в основних гороскопах України та президента Зеленського.

Раніше ми повідомляли про те, що за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога