RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як сонячне затемнення змінить життя знаків Зодіаку: гороскоп на тиждень

Астрологи розповіли, який вплив матиме сонячне затемнення 8 квітня на життя всіх зодіакальних знаків. Особливості для кожного описали в гороскопі на тиждень 8-14 квітня.

Про це йдеться на YouTube-каналі астролога Марини Скаді.

Читайте також: Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку будуть купатись у грошах і коханні

Овен

За словами астрологів, сонячне затемнення змусить багатьох представників цього знаку звернути увагу на власну поведінку. Ті, хто займається розширенням своєї справи та хочуть почати переговори з партнерами, можуть отримати несподівані результати. При цьому можливі домовленості із давніх знайомих, які мають статус у суспільстві. Звичайним службовцям не варто розраховувати на підвищення, проте загалом можливі фінансові поліпшення.

Телець

Можливе особистісне та духовне зростання. Очікуються важливі розмови з начальниками, з діловими партнерами. Якщо ви вкладали енергію з повною віддачею, то варто очікувати на підвищення чи значне розширення повноважень. Якщо ж недбало ставилися до обов'язків, то можливе навіть звільнення та розрив співпраці. У особистому житті можливі доволі важливі події - очікуються революційні зміни.

Близнюки

У Близнюків з'явиться більше грошей. Окрім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення кимось старих боргів, а бізнесменам – вигідні інвестиції. В особистому житті будуть труднощі. Обставини сприятимуть трансформації цієї сфери — можлива поява цілої гори проблем, яка накопичилася у взаєминах.

Рак

Чекайте на доленосну зустріч, це може статися у подорожі. Хто має партнера - зможе зміцнити відносини, наприклад, серйозніше поставиться до свого майбутнього, подумає про шлюб чи спільне проживання. Ті, хто планує переїзд у новий будинок, зможуть практично завершити будівництво, ремонт та інші справи.

Лев

У особистому житті можливі важливі події. Це період напруженої скрупульозної роботи, коли будете розбиратися з різними складними завданнями. Варто звернути увагу навіть на найдрібніші деталі та не упускати з уваги дрібниць. Професійно активним Левам доведеться займатися рутинною роботою.

Діва

Представники цього знака займуться складними питаннями, пов'язаними з нерухомістю, купівлею житла, його зміною, оформленням іпотеки. У відносинах дружні пари будуть всіляко піклуватися один про одного, беручи за основу мудрість та кохання. У разі проблем на роботі або зі здоров'ям - сміливо розраховуйте на свого партнера. Складні стосунки із родичами поступово нормалізуються.

Терези

Цей період присвятіть закриттю "хвостів", але не новим починанням. Комусь вдасться розібратися з колективом, а комусь - змінити структуру свого господарства. Це можуть бути нові графіки, закупівля інвентарю, підбір персоналу. Підприємці можуть звернутися до давніх друзів, щоб вирішити важливі проблеми з документами.

Скорпіон

Скорпіони матимуть великий енергетичний потенціал. Ті, хто має хронічні недуги, дуже швидко одужають, що дасть можливість зайнятися відкладеними справами. У цей час реальні нові пропозиції, які пожвавлять бізнес, що починає згасати. Вдалими будуть договори з іноземними партнерами. Керівники матимуть роздратованість через безладність працівників.

Стрілець

У Стрільців напружена щоденна праця забиратиме багато часу, фізичних та психічних сил, через що на особисте життя не буде часу. Водночас у багатьох представників знаку відновляться стосунки зі старими друзями та знайомими з інших країн. Сімейним людям зірки радять зайнятися вихованням дітей. Можете зустріти цікаву людину в колі спільних знайомих.

Козоріг

Подружжя, яке у сварці, чекає примирення. У цьому посприяють друзі, хтось із рідних чи спільні діти. А якщо немає бажання наступати на старі граблі, то можна обговорити умови розлучення. При цьому дружні пари зможуть вирушити у спільну подорож, яка зміцнить відносини. У бізнесі спостерігатиметься невизначеність. Гарний час для особистих справ.

Водолій

У цей час можуть активізуватися зв'язки з колегами з інших міст чи країн. Також може відновитися перервана співпраця, вдале відрядження. Можна розраховувати на допомогу партнерів у справі та отримання кредиту на гарних умовах. Можлива напруженість у відносинах через фінансові питання.

Риби

Почнеться період яскравих професійних рішень та відповідальної праці. Фінансова ситуація буде стабільна. Якщо є бажання переглянути умови нещодавніх угод, що не влаштовують, то можна присвятити цьому час. Опоненти підуть на компроміс, адже іншого виходу вони не матимуть. Хоч вам хочеться видихнути після складного періоду роботи, водночас нові пропозиції та шанс заробити змусять вас забути про такі мрії.

Раніше ми також розповідали про три знаки Зодіаку, які зустрінуть своє кохання у квітні.

  • Вас також може зацікавити:

Батькам із ними важко: п'ять найбільш неслухняних дітей за знаком Зодіаку

Їхня пристрасть затьмарює все: три знаки Зодіаку, які не можуть жити без серіалів

Три знаки Зодіаку не люблять дні народження: вважають марною тратою часу