RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Гороскоп для закоханих: чого вимагають від своїх партнерів різні знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали, хто є справжнім магнітом для грошей , підкреслюють, що деякі зі знаків Зодіаку хочуть самостійності та чесності у відносинах з коханими.

"Апостроф" розповідає, чого хочуть представники зодіакальних сузір'їв від своїх партнерів.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Овни хочуть стосунків, які дозволять йому відчути весь спектр людських емоцій. Овни можуть бути дуже залежні від уваги близьких їм людей, тому їм потрібна стабільна людина поруч.

Телець

Тільці хочуть стосунків без дурних ігор. Вони готові віддати всю свою душу і навіть більше, але їм важливо знати, що це недаремно витрачений час.

Близнюки

Близнюки хочуть отримати від стосунків все і навчитися нового, щоб стати кращим. Близнюки досить допитливі, тому їм також важливо знати все про людину, яка їм подобається.

Рак

Раки хочуть уважну і дбайливу людину поруч, яка їх поважатиме. Їм потрібна стабільність та повна віддача, бо вони готові на все заради тих, кого люблять.

Лев

Левам потрібні емоційні, збудливі стосунки. Вони люблять показувати свою любов усіма можливими способами і чекають від вас прийняття цієї любові.

Діва

Діви хочуть, щоб усі їхні сумніви та невпевненість залишилися в минулому, і їм більше не було страшно, бо поряд є надійна людина. Їм потрібна людина, яка зможе бути надійним другом про партнера.

Скорпіон

Скорпіони хочуть стосунків, у яких панує любов та розуміння. Вони також цінують, коли їм дають час відкритися і не вимагають від усього і відразу.

Терези

Терезам потрібні комфортні стосунки. Вони цінують, коли обидві люди намагаються зробити все можливе, щоб їм двом було добре.

Риби

Риби розуміють, що стосунки - це не рожевий замок із вічноквітучими трояндами. Їм потрібен хтось, хто розумітиме їх і слухатиме те, що вони намагаються донести, і зробить усе можливе, щоб любов продовжувала жити.

Водолій

Водолії хочуть стосунків, у яких ніхто не почувається дискомфортно. Їм важливо, щоб обидві людини могли бути собою і не боятися сказати, що завгодно, при цьому не отримати відповідь, що засуджує погляд.

Козеріг

Козероги прагнуть стосунків, у яких вони почуватимуться в безпеці і ставатимуть краще з кожним днем. Вони хочуть, щоб партнер знав, що їм можна довіритись у всьому.

Стрілець

Стрільці хочуть сильних та щирих відносин. Вони не бояться бути з однією людиною на все життя, бояться, що це життя стане сірим з часом.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року