RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вирішальний період на фронті: астролог розповіла про таємного союзника України

Вже в найближчі кілька місяців Україна може зіткнутися зі складними випробуваннями на фронті, очікувати допомогу варто, проте сильно розраховувати на неї не вийде. Натомість вже в травні у України може з’явитися новий таємничий союзник.

Про це розповіла астрологиня на своїй Instagram-сторінці.

Читайте також: Світова війна в 2025-му і переломні 2029-2032 роки: індійський хлопчик-пророк дав нове передбачення

Вона вказала, що ці місяці будуть важкими, тому треба морально налаштуватися:

"Цей етап буде вирішальний для ходу бойових дій, бо стане зрозуміло, чим все закінчиться".

Вона вказує, що у квітні більша небезпека повʼязана з водою та біля води. Наступальних дій ворог не буде вести, проте варто готуватись до постійних обстрілів.

"Нас ніби беруть на змор, тягнуть, щоб ми погодились на щось. Для нашої країни сприятливий час для повернення своїх територій - весна і осінь. Але ця весна важча за минулу, в квітні може десь і вдасться пройти, але трошки…", – вказує астрологиня.

Вона також зауважила, що потужні обстріли в квітні принесуть "... багато лиха, руйнувань інфраструктури, будинків, аварії, як яскравий спалах, які можуть спричинити тимчасову ізоляцію". Вона передбачає проблеми зі звʼязком та світлом, можливі провокації на АЕС.

Астрологиня вважає, що удари будуть "таємними": "... наприклад вночі ... діють підпільно спецслужби, зрадники, які розхитують нашу цілісність, здають обʼєкти і завдають сильних ударів по нам".

Вона також радить бути обережними в ТЦ, спортивних комплексах, театрах, а також рекомендує уникати масових заходів.

У квітні може хвилювати питання допомоги: "Допомога та підтримка надходить у квітні в кінці місяця, але нам не сильно треба на це розраховувати, все рівно не вистачає і ми очікуємо більшого".

"Будемо намагатися отримати фінансову допомогу, але більша частка отримання була в лютому від Японії. Допомога надходить з лютого до 15 квітня, потім обмеження. Для стабілізації економіки вистачить, але можуть бути обмеження по певним категоріям. Витрати знаходяться під жорстким контролем", – пише астрологиня.

Крім того, вона згадує про ймовірні затримки в отриманні допомоги Україні від іноземних партнерів.

"Можливі проблеми з борговими зобов’язаннями… щодо добровольців - можливо, але більше на кордоні", – вказує астрологиня.

В травні в України також може з’явитись таємний союзник, який буде надавати таємну підтримку і розвіддані. "А от хтось із союзників від нас може відмахнутися", – пише вона. Цього місяця також відбудуться зміни у раді і місцевих органах.

Нагадаємо, раніше відомий астролог розповів, коли закінчиться війна.

  • Вас також може зацікавити:

Чекати не рік і не два: астролог розповів, коли в Україні закінчиться війна і чого чекати після перемоги

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні