RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Близнюкам - потужна битва, а Левам - чудові перспективи: гороскоп Таро на 15 квітня

Астрологи, які раніше розповіли, кому за Гороскопом пощастить зустріти своє кохання вже в ці вихідні, озвучили прогноз щодо карт Таро на 15 квітня.

Про це повідомляє сайт SlovoFraza.

Читайте також: Кожному своє: астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку

Овен - Помірність

Для Овнів рекомендується виявити розважливість і поміркованість, уникаючи надмірностей і свідомо контролюючи свої дії. Карта Таро вказує на лікування, встановлення балансу, партнерство та творчість.

Телець – Паж Мечів

Для Тельців гороскоп віщує критику, недооцінку та відкидання ініціатив. Важливо зберегти дистанцію від своїх амбіцій та знайти раціональне зерно у критиці, щоб використати її у своїх інтересах.

Близнюки – П'ятірка Мечів

Близнюкам належить битва, де можуть виявитися найгірші людські якості оточуючих: підлість, лицемірство, заздрість, злість і наклеп.

Рак – Десятка Денаріїв

Для Раків карта Таро, що зображує Десятку Денаріїв, віщує удачу та благополуччя як для тіла, так і для душі, що дозволить їм насолоджуватися поточним становищем. Важливо використовувати цей день максимально ефективно, тому що все зроблене принесе радість та прибуток.

Лев – Шістка Меч

Левам відкриваються нові перспективи, і перед ними стоїть вибір ризику. Незважаючи на почуття невпевненості та самотності, гороскоп завтра запевняє, що мають достатньо сил і союзників для прийняття правильного рішення.

Діва – Місяць

Дівам доведеться зіткнутися зі своїми страхами та тими переживаннями, які довго ховалися в їхній душі. День буде насичений ілюзіями та зануренням у себе.

Терези – Паж Денаріїв

Сьогодні ваш фокус буде на практичності, і ви обиратимете лише ті проекти, які пройшли перевірку. Вам вдасться приймати важливі фінансові рішення та проводити аудит.

Скорпіон – Колесо Фортуни

Для Скорпіона карта "Колесо Фортуни" віщує сприятливий час. Доля буде на вашому боці, і все, що ви зробите, буде успішним. Намагайтеся виконати всі заплановані дії.

Стрілець – Десятка Мечів

Стрільцям слід бути уважними, тому що може настати небезпека, і тому запобіжні заходи будуть необхідні, особливо на дорозі і при спілкуванні з керівництвом. Можливо, їм доведеться завершити деякі справи та зробити підбиття підсумків.

Козеріг – Вежа

Карта "Вежа" символізує швидкі, можливо неприємні зміни, проте вони необхідні для просування на новий рівень. Важливо прийняти виклик та дати долі зробити свою роботу. Якщо ви зможете прийняти ці зміни, ви заслужите швидке покращення своєї ситуації.

Водолій – Зірка

Для Водоліїв карта "Зірка" віщує початок виходу зі складного періоду. Хоча недавно ви переживали труднощі, вони скоро зміняться. Вам слід бути терплячими, тому що за всі випробування життя обіцяє вам щедру винагороду.

Риби - самітник

Сьогодні Рибам рекомендується приділити час самопізнання. Ваші справи повинні відступити на задній план, щоб ви могли знову згадати свої давні мрії, які завжди надихали вас.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку ніколи не повернуться до колишніх.

  • Вас також може зацікавити:

Люблять дізнаватися все нове: найцікавіші знаки Зодіаку

Пускають все напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Не щастить із друзями: три знаки Зодіаку найчастіше потрапляють у пастку токсичних стосунків