RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Містична рожева повня у квітні здійснить бажання цих знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, що деяким знакам квітень 2024 року віщує радісну главу, а кульмінацією стане повний рожевий місяць 24 квітня. Пощастить трьом знакам: Близнюкам, Дівам, Стрільцям.

Про це повідомляє Spiritualify.

Читайте також: Три знаки Зодіаку чекає великий кар'єрний стрибок цієї весни

Рожева повня з точки зору астрології

За словами астрологів, ця небесна подія відкриває період омолодження та зцілення, заряджаючи емоції та зміцнюючи витривалість. Кожен повний місяць несе в собі різні енергії, які унікальним чином впливають на життя та долю.

Квітневий повний місяць обіцяє суттєвий вплив на різні знаки зодіаку, сигналізуючи про початок щасливої фази для трьох конкретних знаків - подарує особливий сезон щастя та зростання.

Близнюки

Близнюкам варто позбутися будь-яких застарілих звичок, які більше не приносять щастя. Скористайтеся цим часом як можливістю шукати нові виклики та рости як особисто, так і духовно. Подумайте про свій розпорядок дня та внесіть зміни, які більше відповідають вашим амбіціям. Впровадження навіть незначних змін може суттєво вплинути на траєкторію життя. Важливо поставити чіткі, досяжні цілі та розробити дієві плани їх досягнення. Регулярно кидайте собі виклик - що більше ви робите, то більше навчатиметеся та розвиватиметеся. Зрозумійте, що досконалість не є метою. Робити помилки є природною частиною навчання. Проводьте час на природі, займайтеся справами, які приносять вам радість, і робіть перерви, щоб відновити сили після щоденних стресів.

Діва

Повний місяць змусить відмовитися від типової стриманої поведінки та вдатися до більш виразної версії себе. Настав час вийти за рамки своїх уявлень і вирушити на незвідані території. Подумайте про те, щоб відновити стару дружбу та налагодити нові зв’язки. Завжди є хтось новий, з ким можна познайомитися. Цілком можливо, хтось з нетерпінням чекає знайомства. Зараз також ідеальний момент, щоб розпізнати свої таланти. Пориньте глибше у свої хобі та отримайте задоволення від демонстрації своїх зусиль. Нехай ваші пристрасті ведуть вас, насолоджуйтесь радістю, яку вони приносять. Повний місяць стане сильним нагадуванням про те, щоб йти до своїх мрій енергійно та з відкритим ентузіазмом.

Стрілець

Повний місяць може підсвітити деякі глибокі ідеї про родину, ваше внутрішнє святилище та дім. У цих одкровеннях ви можете знайти ключі до того, щоб відчувати себе більш захищеними та прив’язаними до свого оточення. Період підходить для того, щоб навчитися створювати стабільну домашню базу та зміцнювати сімейні зв’язки. Однією з ваших основних сильних сторін є ваше бажання, щоб вами захоплювалися і любили. Ця риса робить вас надійним партнером, співчутливим другом і турботливим батьком. Тепер повний місяць проливає світло на ваше домашнє життя, освітлюючи особистий простір і вносячи ясність у сімейні справи. Головне - не оцінювати свою цінність, порівнюючи себе з іншими. Зірки сприятливо розташовані для вирішення будь-яких затяжних проблем, які раніше перешкоджали вашому прогресу та блокували ваші ініціативи. Скористайтеся шансом, щоб знайти рішення та активно рухатися вперед.

Що відомо про Рожеву повню

Квітнева повня (відома як Рожевий Місяць) очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяцем буде Спіка, найяскравіша зірка у Діві.

Однак рожевим місяць буде, тільки якщо дивитися на нього крізь рожеві окуляри. Колір квітневого повного Місяця буде абсолютно звичайним.

"Рожевим Місяцем" цей повний місяць назвали індіанці Північної Америки на честь рожевих квітів шилоподібного флоксу, який цвіте саме у квітні. Нехай місяць і не стане рожевим, прогулятися у повний місяць, коли навколо вже справжня весна - буде одне задоволення.

Раніше астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Ретроградний Меркурій у квітні: для кого особливо небезпечний цей період

Ставлять на кон все, що мають: найбільші безумці в азартних іграх за гороскопом

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання