RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Настає складний період: три знаки Зодіаку, які розірвуть відносини з коханими

Астрологи попереджають, що трьом зодіакальним знакам загрожує складний період в особистому житті. Є загроза залишитися без своєї пари. У списку тих, хто може розірвати стосунки з коханими: Рак, Терези та Скорпіон.

Про це повідомляє УНІАН.

Читайте також: Доля готує кармічну компенсацію: три знаки Зодіаку отримають щедру винагороду у квітні

Рак

Оскільки у пари були напружені стосунки і кожен приховував причини свого невдоволення, щоб уникнути сварок, ця тиша перед бурею може от-от скінчитись. Будьте обережні, адже найменша ситуація, що здатна вивести на емоції загрожує вилитися у великий конфлікт в стилі італійських пристрастей. Постанете перед необхідністю з'ясування відносин від "а" до "я". Можливо, після цього зрозумієте, що ви абсолютно різні люди і краще обом йти різними дорогами.

Терези

У Терезів найчастіше в пріоритеті - робота. Друга половинка через це страждає, адже недоотримує уваги, любові й турботи. Тому треба зробити вибір - або кар'єра, або кохання та родина. Є ризик, що Терези зроблять ставку на перший варіант. Якщо так - то чекає велике професійне майбутнє, інакше - є ризик втратити місце в соціальному житті.

Скорпіон

Скорпіони мають лютий характер і часто відкидають почуття інших. Хоч доля дає шанс мати щасливе сімейне гніздо, однак цей знак псує все через власні таргани у голові. Зірки радять позбутися шкідників і нарешті зрозуміти, чого хочете насправді. Інакше - партнер вирішить за вас, і рішення може не сподобатися.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Амур вже готує стріли: весна-2024 подарує неймовірне кохання трьом знакам Зодіаку

Кохання як у кіно: які знаки Зодіаку створюють найбільш гармонійні пари

"Невірність – це вибір": знаки Зодіаку, що схильні до зради