RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна поверне Крим і Донбас: мольфар Богдан Ведун побачив перемогу над ворогом

Україна зможе повернути тимчасово окуповані території – мольфар Богдан Ведун вважає, що перемога над Росією можлива за умов віри та єднання, а вступ до НАТО та ЄС відкриє перед державою нові перспективи для зростання.

Про це мольфар Богдан Ведун розповів у своєму пророцтві.

Читайте також: Шоломи перетворяться на дзвони миру: мольфар Миколай побачив промені перемоги України

Він зауважив, що в Україні можуть відбутись певні політичні зміни, що стануть одним з каталізаторів для майбутнього країни. Він вважає, що до кінця 2024 року Україна може постати перед питанням вибору нового президента – вибори можуть відбутись на тлі низького рівня морального піднесення населення та викликів у країні, наприклад, корупційних скандалів, що вимагатимуть радикальних змін в уряді. Попри це Богдан Ведун вважає, що це буде час змін та відновлення, коли "кожен голос буде почутий" та вплине на зміни у країні.

Щодо лінії фронту – мольфар передбачає важкі бої через складність прорвати оборонну лінію. Проте він вказує, що оборона також принесе свій результат – в майбутньому це сприятиме деокупації територій.

В пророцтві також згадується як про можливу втрату територій, так і про подальше звільнення тимчасово окупованого Криму, Донецької та Луганської від ворожих сил. Мольфар наголошує, що перемога над Росією можлива, проте з умовою війни ще до середини року. Точна дата та час перемоги невідомі, адже, як наголошує Ведун, багато що залежить від єдності та сили віри.

Про питання економічного відновлення мольфар згадує з позитивом – він наголошує на важливості єднання українців для потужного відновлення держави. Вступ до ЄС та НАТО буде значним кроком вперед та надасть нові перспективи для зростання.

Нагадаємо, раніше мольфар дав два прогнози на літо стосовно бойових дій на фронті.

  • Вас також може зацікавити:

Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

Небеса обіцяють перемогу України: пророцтво старця Христофора щодо закінчення війни

На порозі третьої світової війни: астролог назвав термін, коли вона може початися