RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Путін та Лукашенко підуть у небуття: українська провидиця побачила, яким буде кінець війни

З'явилося нове важливе пророцтво щодо закінчення війни в Україні, подій, які розгорнуться у Росії та Білорусі.

Про це йдеться у передбаченні української провидиці Магдалини.

Читайте також: Українці отримають знамення з небес: старець з гори Афон дав пророцтво про закінчення війни

За її словами, Росія нині стоїть на роздоріжжі. Її нинішній володар, осліплений гординею влади та користолюбством, втратив зв'язок із реальністю та Божою правдою. Він блукає в ілюзорному світі, де лише його власні амбіції мають значення, а долі мільйонів людей нічого не варті. Проте його шлях до безодні невблаганно наближається до трагічного фіналу.

"Я бачу, як цей безбожний правитель, осліплений пихою, втрачає контроль над ситуацією. Його війна проти України, задумана як блискавична і легка перемога, перетворюється на затяжну муку для його власної держави. Санкції світу та ізоляція від інших народів підривають економічні основи Росії. Бачу, як навколо нинішнього кремлівського володаря згуртовується опозиція, як колишні соратники відвертаються від нього", - стверджує провидиця.

Вона переконана, що незабаром Путін буде скинутий чи то внаслідок палацевого перевороту, чи від народного повстання проти його беззаконня. Проте його падіння буде далеко не мирним. На його місце прийде людина, до якої благосхильно ставитиметься захід. Діяч буде більш стриманий та практичний, однак справжні зміни в Росії не відбудуться відразу.

"Багато хто з оточення Путіна намагатиметься втриматися при владі, розпалюючи війну в Україні. І лише після тривалого періоду потрясінь, внутрішніх зіткнень та очищення вогнем Росія нарешті зміниться під час майбутніх потрясінь", - повідомила вона.

Також Магдалина передбачила долю Білорусі. Стверджує, що її нинішній володар, який так чіпляється за владу мертвою хваткою, буде скинутий з трону. Його режим, збудований на страху гноблених інакодумців та нехтуванні господніми заповідями, втратить підґрунтя.

"Я бачу, як народ Білорусі надихнувся прикладом сусідньої країни в її боротьбі за волю, виходить на вулиці міст з вимогами свободи та демократії. На цей раз їхні голоси вже не зможуть бути проігноровані чи придушені силою, адже на зміну старому диктатору прийде нова праведна володарка - жінка сповнена відваги рішучості та мудрості. Її шлях до влади буде важким, адже прихильники старого режиму чинитимуть запеклий спротив, намагаючись зберегти свої привілеї. Під її керівництвом Білорусь нарешті здійснить важкий перехід до справжньої демократії та свободи", - додала провидиця.

Нагадаємо, раніше старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України