RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Можливостей заробити буде багато: фінансовий гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

В мережі пророчать фінансовий успіх всім знакам Зодіаку в травні - Всесвіт подарує багато можливостей розбагатіти.

Про це ТСН розповіла астрологиня Марина Скаді.

Читайте також: Ракам - друзів, а Левам - важливі зміни: які сюрпризи підготували зірки для знаків Зодіаку у травні

Настала світла смуга, але це не означає, що можна розслабитися і скласти руки: йдіть уперед, проявляйте ініціативу – і зірки підтримають у всьому!

Овен

Головним завданням цього місяця стане розвиток зв'язків із людьми з інших міст чи країн. Вам можуть запропонувати поїздку, погоджуйтесь, вона дасть мав шанс отримати великий успіх. Будьте відкриті до нових знайомств. Орім цього, є реальним і відновлення старих зв'язків. Завдяки численним покровителям ви зможете реалізувати свої далекосяжні плани.

Телець

В цей місять у вас не буде перешкод, вас будуть підтримувати люди що вас оточують. Вам захочеться залишити всі справи та вирушити у відпустку. Дозвольте собі на якийсь час забути про роботу, ви заслужили повноцінний відпочинок. Якщо ви підприємець, замисліться про реорганізацію свого бізнесу та найняття нових працівників. Можливі вдалі угоди з нерухомістю, якщо вони були заплановані ще торік.

Близнюки

У фінансовому плані травень у вас вдалий. Грошей стане більше і, окрім звичайних заробітків, очікуйте на повернення боргів. У другій половині місяця ви будете зайняті копіткою роботою з документами та наведенням ладу у проєктах. Уникайте витрат великих грошей, не вкладати гроші в "сирі" чи ризиковані проєкти. Також не майте справ з людьми яким ви не довіряєте. У вас буде можливість кар'єрного зростання якщо ви працюєте в фінансовій сфері.

Рак

Ваша фінансова ситуація хитка і нестабільна, але ваша розсудливість допоможе знайти вихід з цієї ситуації. Передчуття позитивних змін до кінця місяця стане очевидним, ви отримаєте довгоочікуваний прибуток. Можливо, незабаром ви отримаєте вигідні пропозиції, які збільшать ваші прибутки в рази. Вам прийдеться виявити терпіння, адже гроші ви отримаєте в кінці місяця. У роботі варто зробити тимчасову паузу, вона потрібна для переоцінки своїх здібностей та можливостей.

Лев

Цей місяць вам варто витрати на осмислення ваших проблем, та на їх вирішенні. Це вимагатиме деякого часу, але, як кажуть, тихіше їдеш – далі будеш. Зірки радять замислитися над зміною місця роботи чи здобуттям нової професії. Усі ваші справи в травні принесуть свої плоди. Підприємцям варто зайнятися податковими деклараціями, радимо проявити увагу під час заповнення.

Діва

Щоб добре заробити, не сидіть на місці. Ви маєте великий потенціал, тому залучайте всі ресурси для збільшення доходів. Підприємців продовжать розширення бізнесу, і важливою статтею майбутніх витрат стануть різні операції з нерухомістю. Можливо, для цього доведеться залучити сторонні кошти. Виможете зіткнутися з конкуренцією, та зірки кажуть що ви матимете успіх.

Терези

У вас можуть виникнути проблеми до кінця травня, якщо ви будете дотримуватися старої моделі поведінки та методів у роботі. Здавалося б, багато подолано, але зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання новими способами. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани. Ви вже достатньо зміцніли духовно – настав час діяти. Вирушайте у невелику подорож, щоб отримати ідеї для самореалізації!

Скорпіон

Травень принесе довгоочікуване оновлення на професійній ниві. В цей місяць, ваше керівництво буде підтримувати вас. Сміливо говоріть про підвищення, нову посаду або збільшення зарплати. Підприємці зможуть без перешкод зареєструвати компанію чи невелике підприємство. Найманим працівникам найде чимало пропозицій з роботою. Добре піднімуться ті, хто працює як індивідуальний підприємець.

Стрілець

Велику допомогу вам нададуть партнери по справі, їхній вплив на фінансові діла можна оцінити як позитивний. Однак начальникам усіх рангів рекомендується уважно поставитися до підлеглих і всіх робочих процесів, що відбуваються у колективі. Службовці повинні уважно ставитись до роботи; зірки рекомендують виключити ймовірність непорозумінь, прорахунків та інших проблем. Друга половина сприятливіша у всіх стосунках, тому не поспішайте з висновками, якщо щось не вдається.

Козоріг

Ваші витрати зростуть, однак проблем з грошима у вас не буде. Травень якнайкраще підходить для аналітичної роботи. Ви відчуєте приплив сил і зможете вирішити більшість проблем у вашому житті. Попросіть поради у професіоналів, допомога впливових друзів стане гарною підмогою у бізнесі.

Водолій

На роботі буде справжній завал справ, вас роздиратимуть на частини. Від вас в цей місяць буде вимагатись докласти максимум зусиль. Обговорюючи співробітництво, чітко проговоріть умови та зобов'язання, коли підписуєте договір. Безробітні зможуть знайти цікаву роботу в Інтернеті. Начальникам та підприємцям рекомендується звернути увагу на підлеглих. Можливо, настав час очистити свій колектив від тих, хто не готовий підтримати вас.

Риби

Окрім індивідуальних заробітків, можна розраховувати на прибуток від успішних операцій з нерухомістю, підтримку родичів. У вас буде достатньо грошей. Важливі зміни, на які ви давно сподіваєтесь, в цей місяць обов'язково відбудуться. У всіх справах цього місяця ви можете розраховувати на партнерів у спільній справі – їхня допомога буде дієвою. Ви позбудетесь багатьох проблем, перед вами відкриються нові перспективи.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки Зодіаку, в яких буде чудовий тиждень.

  • Вас може зацікавити:

Скрізь досягнуть успіху: знаки Зодіаку, які можуть працювати будь-де

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які ризикують залишитися бідними навіть при гарній зарплатні

Наступлять на ті самі граблі: два знаки Зодіаку, які скоро зустрінуть колишніх