RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Позитив і яскраві свята: три знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками на початку травня

Травень – пора теплого сонця, ароматних квітів та позитивних емоцій в передчутті літа, що наближається. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які зловлять успіх за хвіст та будуть чи не найщасливішими на початку місяця.

Про успіхи цих трьох Знаків розповідає "Апостроф".

Читайте також: Гроші потечуть рікою: у травні чотири знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх

Телець

На початку травня на Тельців чекають неймовірні можливості, які допоможуть покращити світ навколо них. Це ідеальний час, щоб показати близьким та рідним, що вони знаходяться у вас на першому місці. Варто відзначити, що цього місяця навіть найменші жести доброти можуть створити хвилі позитиву, тому варто очікувати приємних сюрпризів.

Терези

Терезам на початку травня варто взяти участь у концепції кармічної удачі — ваші дії мають силу сформувати вашу долю. Уникайте виконання будь-яких дій на автопілоті, будьте пильні та чекайте на нові можливості. Тримайте очі відкритими, а серце готовим служити, адже винагорода за вашу уважність та доброту вже не за горами.

Риби

Рибам у травні дуже важливо знайти баланс між співчуттям і власними потребами. Ваша схильність занурюватися в емоційні драми інших не повинна заважати особистому саморозвитку. Залишайтеся терплячими та вірте, що добра енергія, яку ви подарували світу, знайде свій шлях назад до вас, збільшуючи ваше власне світло.

Раніше ми розповідали про три головних оптимісти за знаком Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Наступлять на ті самі граблі: два знаки Зодіаку, які скоро зустрінуть колишніх

Емоції беруть гору: знаки Зодіаку, які найчастіше плачуть

На межі краху: три знаки Зодіаку, які розчаруються в коханні в травні