Лайм

Емоції беруть гору: знаки Зодіаку, які найчастіше плачуть

Вони тонко відчувають цей світ

Чимало з нас звертається до астрології, аби знайти відповіді на певні питання. Наприклад, дізнатися про те, які знаки Зодіаку створюють найбільш гармонійні пари. Цього разу експерти порталу Times of India назвали тих, хто потрапляє до числа найемоційніших.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які використовують ревнощі як зброю у стосунках.

Фото: Getty Images

Раки

Вони займають перше місце у цьому списку, оскільки цей знак доволі інтуїтивний та емпатичний, і часто відчуває все навколо дуже глибоко. Раки чутливі до емоцій інших і можуть заплакати, коли бачать, що іншим боляче. Вони також доволі часто зіштовхуються з ностальгією і переживають бурхливі емоції на тлі щасливих спогадів минулого.

Риби

Представники цього знаки відомі глибокою емоційністю та чутливістю, а також яскравою уявою. Вони люблять бродити у власних думках і почуттях, можуть бути доволі співчутливими до інших. Риби – інтуїтивні, і часто вловлюють емоції оточуючих, навіть не усвідомлюючи цього. Тому іноді їх може щось занадто сильно вразити та довести до сліз.

Скорпіони

Це інтенсивний і пристрасний знак, який відчуває навколишній світ дуже тонко. Він не боїться демонструвати свої емоції, може бути чутливим до критики чи відмови. Скорпіони також чуйні, і часто проживають біль інших так, ніби він їхній власний. Такий глибокий емоційний зв'язок часто стає причиною їхніх сліз.

  • Також астрологи розповіли, з якими жінками мріють одружитися чоловіки по знаку Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Скільки потрібно варити зелену та білу спаржу, як правильно її підготувати, а також скільки хвилин обсмажувати на сковороді  

Сандалі дідуся і слінгбекі: стилістка назвала головні взуттєві тренди цього літа

Модельєр продемонструвала, які варіанти модного взуття доглянути на літній сезон, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу