RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Для інавгурації Путіна вибрали сатанинський день: астролог Влад Росс напророкував Росії перевороти і теракти

Астролог Влад Росс передбачає, що в травні Росію чекають складні події, починаючи вже з того, що інавгурація Путіна відбудеться у "сатанинський день". Ворогові не вдасться захопити Часів Яр, заразом всередині РФ можуть відбутись нові теракти та перевороти.

Про це Влад Росс розповів у новому відео.

Читайте також: Буде велика битва: у карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни

Загалом астролог передбачає, що для Росії травень буде насичений важкими подіями – ворог і надалі намагатиметься з усіх сил захопити Часів Яр та спробують наступати в Запорізькій області. "Але Часів Яр ми відстоїмо і не дамо ворогу можливості просунутися", – наголосив він.

Росс також зауважив, що 2 травня Плутон стане ретроградним, тому в цей період варто очікувати теракти. Росс прогнозує, що це може стосуватися нових терактів на території РФ. Астролог згадує, що, ймовірно, вони стануть повторенням тих, що вже були, натякаючи на події в "Крокус сіті холі".

Крім цього, він згадує про можливі теракти безпосередньо перед інавгурацією російського диктатора Володимира Путіна, що має відбутися 7 травня. Росс передбачає, що можуть відбутись несподівані теракти, а сама інавгурація відбуватиметься, за його словами, у "сатанинський день" – 29-й місячний день перед Молодиком.

Влад Росс прогнозує, що Юпітер в кінці травня зробить дуже сприятливий секстиль до Нептуна – тоді, на його думку, "... одна з башт Кремля точно буде домовлятися про переворот і усунення від влади тих КГБістів-ФСБістів". Він вважає, що в той період варто очікувати ефективних рухів до усунення Путіна від влади.

Загалом астролог вважає, що травень буде особливо цікавим, а його ефект протримається майже до 20-х чисел червня, коли буде річниця походу на Москву Євгена Пригожина. Росс передбачає, що, ймовірно, може трапитися новий подібний похід на Москву.


Нагадаємо, раніше астролог і метафізик назвав рік закінчення війни.

  • Вас також може зацікавити:

Перемога прийде раптово: монах з Афону чітко побачив мир і новий світанок в Україні

Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

Люди побачать знамення: мольфар Любомир назвав провісники перемоги України