RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Україна отримає точку опори: астролог і метафізик назвав рік закінчення війни

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень.

Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер китайської метафізики Давид Векуа.

Читайте також: Україна поверне Крим і Донбас: мольфар Богдан Ведун побачив перемогу над ворогом

Він назвав датою кінця війни в Україні період з кінця 2024 до початку 2025 року:

"... приходять нові правила і порядки, відповідно до них змінюється хід ведення бойових дій. І тут можливі різні формати".

Він наголошує, що якщо бойові дії будуть лише на території України – йти на перемовини буде особливо важко, адже "...у нас немає серйозних аргументів". Якщо ж фронт охопить ще й територію Росії – це буде "...найвигідніша ситуація для того, щоб обміняти ті території, які ми атакуємо, на території, які атакують вони".

Згадуючи ці два варіанти астролог додає, що наразі Україна перебуває на стадії першого варіанту. Він також згадує те, як Туреччина висунула пропозицію заморозити війну на поточній лінії фронту – Векуа вважає це найвигіднішим варіантом за умов, якщо Україні не вдасться перенести бойові дії на територію Росії:

"Я думаю що багато хто чув цю новину що Туреччина запропонувала Україні план замороження конфлікту по поточній лінії. Це найвірогідніший розвиток подій якщо ми не перенесемо бойові дії на територію супротивника".

Метафізик зауважує, що 2024 рік з погляду енергетики китайської метафізики закінчується у кінці січня 2025 року. З огляду на це він вважає, що саме в період з січня по лютий 2025 року варто очікувати важливих політичних рішень щодо України. Він вважає, що варто почути колегіальне рішення стосовно війни в Україні від партнерів, які допомагають у протистоянні.

Крім того, він вважає, що саме у 2025 році – році дерев’яної Змії за китайським гороскопом – Україна отримає певні “точки опори", додаючи, що це буде "цікавий" для України рік, повний підтримки.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України.

  • Вас також може зацікавити:

Ворог тікатиме і завдасть останнього удару: священник Богдан побачив, якою буде перемога України

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Війна закінчиться на велике християнське свято: афонський монах отримав знамення про перемогу України