RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Меркурій у травні виходить із тіні: три знаки Зодіаку чекають великі зміни

У деяких знаків Зодіаку в травні почнеться біла смуга в той час, як деякі інші відчують істотне полегшення - йдеться про Близнюків, Дів і Риб.

Про це повідомляє "Апостроф".

Близнюки

Оскільки Близнюки є знаком, керованим Меркурієм, вони можуть відчути вплив даного транзиту. Зміна положення Меркурія може додати їм полегшення від можливих непорозумінь у спілкуванні чи технічних проблем, що виникли під час його ретроградного руху. Цей фактор може підштовхнути Близнюків до відчуття більшої енергії та ясності у думках та спілкуванні. Крім того, вони можуть досягти тих особистісних цілей, яких вони планували досягти в попередньому періоді.

Читайте також: Будуть любити один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Діва

Діва також під впливом Меркурія, тому представники цього знака можуть відчути позитивні зміни після завершення ретроградного періоду Меркурія. Цей транзит може приносити їм велику ясність у повсякденному житті, покращення організації та полегшення у спілкуванні. Дівам, ймовірно, буде простіше розв'язувати проблеми, що виникли під час ретроградного руху, і вони можуть відчути себе більш продуктивними у своїх справах.

Риби

Хоча Риби не прямо пов'язані з Меркурієм, вони можуть відчути певний вплив цього транзиту, особливо в областях, пов'язаних зі спілкуванням, подорожами та інтелектуальною діяльністю. Після завершення постретроградної фази Меркурія, Риби можуть відчути велику ясність та спокій у своїх думках та спілкуванні. Це може надихнути Риб на відкриття нових ідей та перспектив, а також полегшити їм вираження себе у взаємодії з іншими.

Раніше "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року