RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

Всі новини

Захистять від негативу та порчі: які трави обов'язково треба зберігати вдома

У чарівному світі езотерики трави здавна використовують для посилення духовних практик. І найголовніше, що вони доступні й майже кожен має їх на кухні.

Про це пише УНІАН.

Читайте також: Чому речі після прання погано пахнуть: поширені помилки, яких варто уникати

Шавлія

Шавлія, з його очищаючим димом і потужними властивостями, що очищають, століттями використовувалася в ритуалах і церемоніях для очищення негативних енергій, вигнання злих духів і створення священного простору. Спалювання висушеного листя шавлії, відоме як обкурювання, є давньою традицією як серед корінних народів, так і серед сучасних практиків. Незалежно від того, чи готуєтеся ви до медитації, чи проводите ритуали або просто прагнете очистити навколишнє середовище, шавлія є незамінним інструментом для духовного очищення та оновлення.

Полин

Полин, стародавня рослина, що асоціюється зі світом сновидінь і ворожіння, займає особливе місце у серцях містиків та провидців. Вважається, що ця містична рослина покращує запам'ятовування снів, стимулює усвідомлені сновидіння та полегшує астральні подорожі. Випиваючи перед сном чай з полином або кладучи під подушку пакетик з сушеним полином, ви можете вирушити в трансформаційні подорожі світом сновидінь і отримати глибокі знання про свою підсвідомість. До речі, якщо вам часто сняться кошмари або ваша дитина має з цим проблеми, саме вона допоможе вам захиститися від таких снів.

Розмарин

Розмарин, з його ароматним листям і потужною магією, служить надійним захисником від негативних впливів і маяком кохання та захисту. Вважається, що ця священна трава відганяє злих духів, приваблює благословення і зміцнює зв'язки любові та вірності. Незалежно від того, чи прикрашаєте ви свій будинок свіжими гілочками розмарину або використовуєте його в любовних заклинаннях та ритуалах, розмарин наповнить ваше життя божественним захистом та рясним благословенням.

Базилік

Базилік, шанований за свої очисні властивості та ароматну сутність, є сильним союзником для духовного очищення та зцілення. Ця священна трава використовується для очищення священних місць, вигнання негативу та сприяння ментальній ясності та зосередженості. Незалежно від того, чи спалюєте ви базилік як пахощі, заварюєте його в чай, чи використовуєте в ритуальних ваннах, базилік очищає дух, піднімає душу і запрошує божественне благословення у ваше життя.

Лаванда

Лаванда, з її заспокійливим ароматом та ніжною енергією, є улюбленою травою для розслаблення, зцілення та духовного збагачення. Цю магічну рослину поважають за її здатність сприяти миру, зменшувати стрес та посилювати духовні практики. Незалежно від того, чи розпорошуєте ви ефірну олію лаванди, чи створюєте пакетики з сушеною лавандою або включаєте її в ритуали медитації, лаванда запрошує у ваше життя спокій, гармонію та духовне оновлення.

Раніше "Апостроф" писав про способи позбавлення від неприємного запаху взуття.

  • Вас також може зацікавити:

Як в салоні авто позбутися неприємного запаху з кондиціонера: чотири способи

Білі кросівки пожовтіли: розумні лайфхаки, які повернуть їм новий вигляд

Чому після прання не зникає запах поту під пахвами, і як вирішити проблему