RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Випробування неминучі: у старця-самітника знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні

Старець Захарій, який присвятив своє життя Богу та був відлюдником, пророкував Україні часи випробувань і боротьби. Він говорив, що випробування неминучі, але не вічні.

Старець також назвав рік, коли закінчиться війна в Україні.

Читайте також: На ворога чекає відплата: мудрець Геронтій пророкує перемогу України на велике свято

Він говорив про рік 2024 як про час, коли війна може закінчитися але залишав за собою право на невизначеність. Адже, за його словами, лише Господь знає майбутнє.

У пророцтві йдеться про те, що у 2024 році зійде Зоря Перемоги та миру для українського народу.

"У році коли дві двійки і четвірка об'єднаються в календарному танці - прийде час Великої зміни", - говориться у його пророцтві.

Старець Захарій перебував у монастирі, де вивчав старовинні манускрипти та проводив години в молитві. У віці 20 років він пережив глибоке духовне Одкровення. Під час однієї з довгих ночей молитви він відчув зв'язок з божественним. Цей момент став визначальним у його житті. Відтоді він присвятив себе життю в усамітненні та молитві.

Старець був відомий своїми неоднозначними пророцтвами: часто його слова здавалися непевними та неясними, наче туман. Одним із таких пророцтв було передбачення про війну в Україні.

Нагадаємо, раніше старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України