RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Росію чекає кара, страшніша за ядерну війну: провидець Зул-Кахар отримав видіння про війну в Україні

Росію очікує кара за скоєне в Україні: її очікують природні катаклізми. Україну ж чекає перспективне майбутнє.

Таке пророцтво зробив провидець Зул-Кахар.

Читайте також: Путін планує нове вторгнення: оракул Анатолій розповів, що стане на заваді ворогові

"Бачив я у своєму видінні жахливий присуд - сили природи кинуть їх у безодню руїни, немов на нікчемний смітник. Бунт стихій спричинить катастрофу в сибірських надрах -її жахливий епіцентр із нечуваною силою струсоне землю аж до Тихого океану. У розчинених ядрах скель і гірських масивів відкриються нечувані глибини, приховані донині від людського ока, з них виплеснеться велике світло, в його промінні постане сила, могутніша за атом. Ця подія вразить людство і змусить змінити світогляд, старі ідеології і віри підуть в минуле, звільнивши місце істинному пробудженню", - пророкує він.

Самітник також розповів, що бачив, як українські воїни здіймають свій бунчук і відбивають ворожі навали, хоча на їхні мирні оселі сипляться дощі вогненні.

"Та не хитається відвага ревних захисників святої землі - їхній невзрушний стоїцизм стане прикладом для всіх нащадків, а посеред розпачу і безнаді зродиться новий світанок української звитяги", - віщує Зул-Кахар.

За словами пророка, наказано вищими силами звільнити Україну від багатовікової скверни і облуди, тоді загартовані вістря воїнів правди остаточно розженуть маару, а завойовників буде скинуто з непідвладного йому престолу.

"Після того воцариться по цьому краї благодать та довгоочікуваний мир, народ зводитиме нові церкви та монастирі, де повновладно запанує культ святих цінностей Всевишнього, полум'яні проповіді Євангелія втихомирять збентежені серця, наповнивши їх радістю та умиротворенням. А по всій величезній території Росії покотиться розплата за гордість і ницість володарів кремлівських - вогняною карою судилося їм бути покараними за кривди безневинних", - розповів провидець.

Раніше ми публікували прогноз астролога Олексія Кириченка на середину 2024 року

  • Вас може зацікавити:

Випробування неминучі: у старця-самітника знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні

Путін планує нове вторгнення: оракул Анатолій розповів, що стане на заваді ворогові

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні