RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Скоро настане перелом: старець Ілля чітко побачив, у якому році завершиться війна

Пророцтво старця Іллі свідчить про те, що у червні 2024 року очікується переломний момент у війні в Україні.

Прогноз старця оприлюднили в Youtube.

Пророцтво старця Іллі проливає світло на завтрашній день. Вже у червні 2024 року очікується переломний момент у повномасштабній війні, яка триває в Україні. Старець Ілля побачив стол переговорів, за яким сидітимуть західні лідери.

Читайте також: Над Києвом і Харковом нависла загроза? Старець Єлисей чітко побачив переможний кінець війни

Пророцтво свідчить про те, що лідери Заходу підпишуть якийсь документ, завдяки якому мир завітає до України. Під час переговорів, за словами старця, Київ зможе відстояти власні інтереси та отримати гарантії безпеки від ключових союзників.

Саме цей документ, як йдеться у пророцтві, стане ключем для звільнення частин Херсонської та Запорізької областей. Що стосується Донеччини та Луганщини - ці регіони певний час ще перебуватимуть під російською окупацією, але згодом - повернуться до складу України.

Старець також сумнівається, що ЗС РФ вдасться захопити Вовчанськ Харківської області - ворога розіб'ють на цій ділянці фронту та змусять відступати. Перші місяці переговорів щодо великого обміну полоненими будуть безрезультатними, але вже на третій місяць діалогу деякі бранці повернуться додому.

"Зеленський прагне завершити війну за власної каденції, хоче увійти в історію. Протягом найближчих 6 місяців ЗСУ зможуть завершити війну. На саміті у Швейцарії буде надія на мир. Восени Україна зможе розпочати переговори з позиції сили", - йдеться у пророцтві старця.

Ілля впевнений, що повномасштабна війна завершиться перемогою України у 2025 році, а на Росію очікує державний переворот.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом

Раніше ми розповідали, що чекає Росію після гучних відставок в Кремлі.

Вас може зацікавити:

Збережемо багато життів: астролог побачила задуми Росії і завершення війни

Всі важливі події в Росії стаються раз на 36 років: астролог Влад Росс назвав рік, коли буде повалено режим Путіна

Випробування неминучі: у старця-самітника знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні