RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Страшна катастрофа зупинить війну в Україні: старець Ігнатій отримав пророче видіння

Зупинити кровопролитну війну в Україні, розв'язану Росією, може страшна глобальна катастрофа.

Про це йдеться у пророцтві старця Ігнатія, опублікованому у Youtube.

Читайте також: Росію чекає кара, страшніша за ядерну війну: провидець Зул-Кахар отримав видіння про війну в Україні

Він отримав сповнене надій видіння, де було вказано шлях до перемоги та миру. Воно йому прийшло у молитві, коли схилився перед іконою Спасителя. Згідно з видінням, українці надалі боротимуться з ворогом, військові дії триватимуть. Бійці України триматимуть оборону попри все. Водночас, найближчими місяцями на Україну чекає загострення на полі бою, а також розширення фронту. Українцям доведеться бути готовими відбивати напади і диверсії противника.

Попри це, Україна не залишиться наодинці з ворогом, адже західні партнери, головно, Сполучені Штати надалі передаватимуть зброю для оборони. І робитимуть це, доки росіяни не залишать українську землю. Через це війна не затягнеться на довгі роки, США допомагатимуть стільки, скільки необхідно.

"Господь показав старцю Ігнатію, що український народ не зламається, а навпаки він знайде в собі силу і далі протистоятиме ворогу. Літо 2024 року принесе нові випробування - російські терористи спробують здійснити нові атаки, намагаючись посіяти хаос і паніку. Але Господь дарує захист тим, хто вірить", - йдеться у відео.

Побачив старець також замахи на життя політичних лідерів, які підтримують РФ. Це призведе до змін у політиці низки країн, що ослабить загалом її позиції у світі.

Ще Ігнатій побачив велетенські цунамі, що накриють Китай, Японію, Австралію та частину південно-східної Азії.

"Ця страшна катастрофа відволіче увагу світової спільноти від війни в Україні - весь світ спрямує ресурси на допомогу постраждалим регіонам. Це відволікання сприятиме припиненню війни в Україні та зосередженню на відбудові", - наголошується у відео.

Також побачив образ президента Володимира Зеленського. Тобто війна закінчиться за його керівництва. Надалі країна вступить у нову еру миру та відновлення. Стверджує, що після війни новим лідером України буде цивільна людина. Вона відображатиме бажання українців повернутися в нормальне мирне русло життя та стабільності, додав він.

Нагадаємо, раніше старець Захарія назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що влаштують ще росіянам ЗСУ та Путін

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні