RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Нова допомога від союзників і перемога: старець Самуїл чітко побачив завершення кривавої війни

Старець Самуїл у новому пророцтві побачив ключові події, які кардинально змінять хід історії України.

Про це йдеться у відео, опублікованому у Youtube.

Читайте також: Страшна катастрофа зупинить війну в Україні: старець Ігнатій отримав пророче видіння

За його словами, на початку червня 2024 року бойові дії отримають нову інтенсивність. Росія, відчуваючи слабкість, робитиме ставки на наявні ресурси з метою зламати опір Збройних сил України. Однак українські військові будуть цілком готові до нових випробувань і боротимуться до повної перемоги.

Зокрема, старець побачив нові обстріли міст – Харкова, Запоріжжя та Миколаєва. Також росіяни застосують важку артилерію і безпілотники для масштабних руйнувань. Окупанти намагатимуться здійснити нові наступи на сході, а також півдні країни, однак ЗСУ втримають позиції.

На саміті миру у Швейцарії у червні міжнародна спільнота висловить непохитну підтримку Україні. Також ухвалить надання нової військової і фінансової допомоги.

"Це стане вирішальним для подальшого перебігу війни. Україна отримає сучасні винищувачі, ППО і нові дрони, ворог зазнає великих втрат. Зеленський приведе українців до перемоги. У серпні ми отримаємо нову допомогу від західних партнерів – танки, винищувачі, артсистеми допоможуть ЗСУ здобути остаточно перемогу", - зазначив Самуїл.

Нова допомога посприяє у відновленні територій. Цей процес розпочнеться восени, за допомогою інвесторів. З'являться нові робочі місця.

Натомість у Росії очікуються суттєві зміни, почнеться боротьба за владу.

"Росія зіткнеться зі зміною режиму, переживатиме зміни. Буде боротьба за владу, що послабить вплив ворога на міжнародній арені. В Ірані також буде криза і зміна у керівництві. Лукашенко або піде з посади, або значно втратить позиції. Зміниться на краще відносини Білорусі та України", - додав старець.

Нагадаємо, раніше старець Захарія назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що влаштують ще росіянам ЗСУ та Путін

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні