RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Близнюкам – новий етап, Терезам – щастя в коханні: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Наступного тижня знаки Зодіаку очікують нові події, зустрічі, досягнення, проте також розчарування та неспокій.

Що очікує кожен зі знаків, розповіла астрологиня Марина Скаді.

Читайте також: Їх не люблять кадровики: чотирьом знакам Зодіаку найважче влаштуватися на роботу

Овен

Потрібно звернути увагу на усі аспекти свого життя – роботу, кохання, творчі проєкти. Дуже продуктивний час, особливо для творчих занять. Також зверніть увагу на свій психологічний стан. Стійкість та витримка обов'язково окупляться: вже до осені ви зможете відсвяткувати перемогу.

Телець

У професійній сфері можливе звільнення. Проте не впадайте у відчай: старе руйнується, а нове будується. Відповідний час, щоб зайнятися питаннями оптимізації та зміцненням партнерства із закордонними колегами.

Близнюки

У вас з'явиться шанс вдало вкластися в нерухомість. Держслужбовці серйозно замисляться про зміну місця, але не варто поспішати, якщо немає подушки безпеки. Можливо, варто здобути другу вищу або пройти курси та освоїти нову спеціальність.

Рак

Час романтики та сімейного добробуту. У фінансовому плані тиждень без потрясінь, можна сміливо планувати великі закупи, вкладення. Можливий прибуток від операцій із нерухомістю, а в деяких випадках і отримання спадщини.

Лев

Очікуйте трансформацій саме у роботі. В той же час звужуються можливості доходу. Очікуються нові знайомства. Ваша фізична та інтелектуальна активності зараз дозволить зав'язати потрібні зв'язки, які стануть у нагоді для пошуку нових джерел заробітку.

Діва

Можливі будівництво, великий ремонт, придбання будинку, квартири. Або ж переїзд, чи повернення на Батьківщину. Можуть виникнути проблеми з дітьми, але ви можете їх вирішити. Закоханих можуть розділяти різні інтереси, захоплення, погляди на взаємини, різні системи цінностей.

Терези

Щасливий тиждень для особистого життя. Ті, хто планує переїзд до іншого міста або іншої країни, будуть близькі до здійснення мрії. В той же час взаємні претензії щодо фінансів можуть стати причиною розлучення. Можливі серйозні розбіжності між одруженими партнерами через вибір житла.

Скорпіон

Вам доведеться багато чого змінити в професійному плані, будьте готові до важких рішень та максимальної відповідальності. Напружена атмосфера в колективі додасть втоми, застій у бізнесі вимагатиме терплячого очікування, але якщо ви проявите себе яскраво, нестандартно і свіжо, то зможете трансформувати ситуацію на краще.

Стрілець

Можливий брак інвестицій та фінансова залежність від інших людей. Клієнтів буде небагато, але постійні споживачі ваших послуг залишаться із вами. Якщо ви працюєте на когось, але давно плекали надію відкрити невеликий бізнес або піти у вільне плавання, зайнятися творчими проєктами.

Козеріг

Важкий період в особистому житті. Закохані будуть надто емоційними та квапливими. Наберіться терпіння і не поспішайте рвати стосунки. Згодом ви сильно пошкодуєте про це. Сімейні представники знаку зіштовхнуться з побутовим клопотом і турботами про дітей.

Водолій

Вам доведеться серйозно попрацювати, щоб отримати пристойний прибуток. Гарний час для заробітків через Інтернет. В особистій сфері багато чого несподівано налагодиться. Зірки обіцяють зустрічі з благородними людьми, укладення шлюбу, щастя та радість у партнерстві.

Риби

Ви можете зазнати труднощів у просуванні послуг компанії на міжнародному рівні та співпраці з іноземними партнерами. У вас починається зовсім новий цикл життя. Перехід із минулого у майбутнє може бути непростим. Будьте обережні з проєктами, які обіцяють швидкий прибуток.

Раніше ми розповідали про три пари Зодіаку, яких влітку чекають неймовірні пригоди.

  • Вас може зацікавити:

Не тиждень, а справжні американські гірки: кого чекають кардинальні зміни в кінці травня

У них легко закохатися та важко забути: топ-3 знаки Зодіаку

Гроші будуть литися рікою: чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють цього літа