RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Путіна отруять: мольфар Михайло назвав дату капітуляції Росії

У високих горах Карпат побачив видіння про завершення війни старий мольфар Михайло, відомий своїми пророцтвами та прогнозами.

Про це Михайло розповів "Українському молитовнику".

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Настане день, коли темрява війни, яка зараз огортає нашу землю, відступить перед правдою і справедливістю. Ця дата змінить все. Після цієї дати війна закінчиться і на Росії оголосять капітуляцію", - заявив Михайло.

Мольфар також відкрив дату кінця війни.

"ЗСУ мужні і непохитні. Я бачив, як українські воїни зломили опір ворога все далі відкидають його. Тоді на московських болотах ревуть не від радості, а жаху і безсилля. Владика Кремля оточений зрадниками, відчуває своє безсилля. Росія оточена санкціями і втратами стоїть на межі розпаду. Паніка поширюється у Кремлі, чиновники бояться за власне життя. У відчаї Росія намагається розпалити нові війни, залякати сусідні країни. Але ці спроби лише демонструють слабкість ворога. Росія не має підтримки ні в Європі, ні в Азії. Світ більше не боїться погроз Путіна", - наголосив Михайло.

Мольфар запевняє, що бачить, як Путіна зраджують найближчі люди, його отруять. Росія залишиться в паніці і хаосі.

"Кінець Путіна наближається. Скоро відбудуться важливі події - у травні наступного року весна принесе нові надії, перетворить журбу на радість, відновиться наша країна. Літо принесе мир. У кінці травні світ побачить кінець війни. Паніка охопить Росію, буде оголошена капітуляція, народ скине ярмо диктатури. Солдати втомлені від війни, відмовлятимуться виконувати накази. Люди вийдуть на вулицю, триватимуть протести проти війни", - запевнив Михайло.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога