RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Розкол Росії не за горами: мольфар побачив, чим завершиться війна

Старець Філофей отримав видіння того, коли завершиться війна та яким буде найближче майбутнє України.

Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" на YouTube.

Читайте також: Росію чекає кара, страшніша за ядерну війну: провидець Зул-Кахар отримав видіння про війну в Україні

Старець стверджує, що війна в Україні має закінчитися швидко, проте шлях до цього буде нелегким. Вже до кінця літа на населення чекає велике випробування. Найскладнішою буде ситуація у Харкові, адже там триватимуть ворожі обстріли, при цьому дуже інтенсивні до кінця місяця. Російські атаки будуть жорстокими, проте ЗСУ вистоять.

"Чорне небо над Києвом, побачив старець, зміниться на ясне. Люди виходять на вулиці радісними. Храми столиці залишаться під захистом небесних сил. Спроби ворога захопити Київ зазнають невдачі. Місто Дніпро також вистоїть. Захист небесний допоможе уникнути значних втрат. Харків – місто вистоїть, старець побачив, як відновлюються музеї, театри. Чернігів також вистоїть завдяки сміливості жителів і Божій допомозі", - йдеться у відео.

Також пророк побачив, що колишній президент-втікач Віктор Янукович хотів використати Білорусь для реалізації своїх підступних планів, проте вони зазнають краху. Януковича захочуть призначити на посаду "лідера" окупованих територій. Старець побачив також, як РФ перекидає літаки у Білорусь для залякування України.

Водночас, партнери дозволять українцям використовувати західну зброю для ударів по стратегічних цілях в РФ. Це рішення схвалять таємно і саме це дозволить українцям отримати перевагу на полі бою.

Російські війська планують новий прорив, однак він не матиме великого впливу. ЗСУ будуть здатні протистояти атакам.

"До кінця року значать дві історичні цілі на території противника. З допомогою Бога Україна зможе розрахуватися з державним боргом до кінця 2027 року. Багато політичних сил Росії виступлять проти президента РФ Володимира Путіна, країну розділять на кілька частин", - додав старець Філофей.

Нагадаємо, раніше старець Захарія назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що влаштують ще росіянам ЗСУ та Путін

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні