RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Невдахи червня: яким знакам Зодіаку точно не пощастить

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень та назвав головних невдах за знаком Зодіаку.

Незвичний гороскоп публікує видання "Главред".

Читайте також: Віддані у дружбі і коханні: астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку

Овен

Критичний та катастрофічний місяць. Ваші успіхи приваблюватимуть заздрісників, тому одразу оберіть правильну лінію поведінки та зберігайте спокій. Також не варто піддаватися на провокації на роботі, навіть якщо буде шанс отримати інвестиції. Червень - не найкращий період для фінансових операцій та великих покупок. Несприятливі дні у червні - 7, 10, 14, 20, 23, 27.

Телець

Не очікуйте на подарунки від долі, оскільки ви вже вичерпали свій ліміт везіння. На роботі вам доведеться відстоювати власні інтереси та змушувати колег стати на ваш бік під час конфліктів з керівництвом. Фінансовий стан стабілізуються лише наприкінці червня, а особисте життя може перетворитися на арену битви. Несприятливі дні у червні - 2, 15, 16, 22, 29.

Скорпіон

Місяць під знаком мінус. Утримайтесь від ризикованих пропозицій, особливо в бізнесі. Не варто розпочинати нову справу та не намагайтеся силою впливати на хід подій, оскільки зірки вас все одно покарають. Ділові партнери змусять вас хвилюватися та спробують обдурити на гроші. Несприятливі дні у червні - 1, 9, 15, 19, 23, 29.

Риби

Складний та напружений місяць, оскільки будь-яке слово можно призвести до гучного скандалу. Рибам треба слідкувати за власними емоціями та навіть пожертвувати власними інтересами. В останні дні червня існує велика небезпека аварій. Кар'єрні питання вирішити не вдасться, й не варто поспішати у фінансових справах. Несприятливі дні у червні - 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30.

Раніше ми публікували гороскоп за картами Таро на перший день літа.

Вас може зацікавити:

Чотири знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками в перший тиждень червня: кого обрали зірки

Не проґавте свій шанс: великий гороскоп на червень

Усе складатиметься на "ура": три знаки Зодіаку, які досягнуть неймовірних висот влітку